Daugaard før forårspremieren: “Hård kamp om top-6”

HB Køges assistenttræner Kim Daugaard glæder sig til lørdagens forårspremiere mod Hobro på Capelli Sport Stadion. Holdet har været igennem en god opstart, og er nu helt klar til igen at spille om point.

“Vi har haft en rigtig fin opstart, og drengene har været igennem nogle hårde uger, og så er det klart, at vi her i den sidste uge, har droslet lidt ned, så jeg synes, de er klar til på lørdag. Vi har fået spillet en masse kampe, og det er klart, det er noget af det vigtigste, at man kommer i kampform til den første kamp. Vi har seks kampe til at se om ikke vi kan snige os med i top-6, så jeg synes, vi er, hvor vi skal være”, siger Daugaard og kommer dermed ind på målsætningen om at slutte grundspillet blandt de seks bedste hold i 1. Division, således at man fra og med spillerunde 23 kan deltage i oprykningsspillet i stedet for nedrykningsspillet.

// Læs også: Information om hjemmekampen mod Hobro //

Mange andre klubber har dog samme målsætning, og holdene ligger tæt i tabellen.

“Der er ingen tvivl om at det bliver en hård kamp om at komme i top-6. Vi vil gøre alt, hvad vi kan i de her seks kampe, for at komme derop. Vi skal tage en kamp af gangen, og det vil være en rigtig god start, hvis vi kan få tre point mod Hobro”, understreger Kim Daugaard.

Lørdagens modstander i forårspremieren er nedrykkere fra Superligaen, og i tabellen ligger HB Køge og Hobro side om side med 21 point. Der er derfor respekt for Hobro i HB Køge-truppen, men der er også stor tro på, at man kan lykkedes med at få et godt resultat i premierekampen.

“Hobro har nogle store og stærke fysiske spillere, og de er meget afklarede om, hvad de gør. Det er det, vi skal prøve at bremse lidt, og så skal vi prøve at se, om ikke vi kan slå dem på de ting, som vi ved de er udfordrede på defensivt”, slutter Kim Daugaard.

 

1. Division

HB Køge – Hobro

Lørdag den 13. februar kl. 15.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport