Daugaard inden Fortuna: “En kamp med stor betydning”

I denne weekend vender Gjensidige Kvindeliga og HB Køge igen tilbage i aktion efter en veloverstået landskampstermin. For svanerne går turen langt væk hjemmefra: Der venter således en udekamp mod Fortuna Hjørring på Nord Energi Arena i Hjørring søndag eftermiddag. Mens resultaterne hakkede lidt hos HB Køge inden landskampsterminen, så Fortuna ud til at have fundet rytmen med sejre i de tre seneste opgør.

“Der er ingen tvivl om, at det her er en kamp med stor betydning. Fortuna har gjort det rigtig godt på det seneste, mens vi kommer med et nederlag mod AGF i bagagen, som vi er rigtig irriterende og skuffede over. Så det er en god mulighed for os, for at vise, hvad vi er lavet af. Vi skal op og kæmpen en vis del ud af bukserne og vi skal have nogle point med hjem,” siger Kim Daugaard forud for kampen.

Han forventer en kamp under svære forhold – ikke mindst grundet det noget medtagede græstæppe, der ligger på Nord Energi Arena.

“Vores herrehold var deroppe for et par uger siden, og da var det ikke prangende. Det er nok ikke blevet bedre siden med den årstid, vi har nu, så det kan godt være, vi skal op og spille lidt mere direkte og kynisk end vi plejer. Men vi ser på forholdene og tager det derfra. Vi har trænet på nogle forskellige scenarier, så vi føler os godt forberedte,” fortæller Kim Daugaard.

Cheftræneren understreger, at holdet er sultne efter at komme tilbage på sejrskurs efter de to nederlag mod Brøndby og AGF inden landskampspausen, men påpeger også, at situationen ikke er så skidt, som det måske føles for de sejrsvante HB Køge-supportere.

“Vi er to point fra førstepladsen, så det er jo ikke fordi vi er eller har været helt væk på noget tidspunkt. Selvfølgelig ville vi gerne have vundet de kampe også og have haft lidt flere point, men dem må vi så tage til Hjørring og hente i stedet. Det har vi tidligere vist, at vi kan,” siger cheftræneren med henvisning til blandt andet 4-0-sejren i juni måned, der så godt som sikrede HB Køges tredje danske mesterskab.

Der er kampstart i Hjørring klokken 13.00 på søndag. Opgøret kan følges på Viaplay og TV3 Sport, ligesom der som altid vil blive opdateret fra kampen på holdets Facebook- og Instagram Stories.

Capelli Sport