David Lee Rigelsen før AGF: “Vi skal være mere kyniske”

Lørdag eftermiddag ruller bolden igen i Gjensidige Kvindeligaen, når de de forsvarende danske mestre tager imod AGF på Capelli Sport Stadion.

Morgendagens modstander ligger lige nu på en sjetteplads i ligaen, og selvom sidste kamp imod dem var med en følelse af god kontrol, så må man ikke undervurdere dem, understreger assistenttræner David Lee Rigelsen.

“Sidst vi mødte AGF, synes vi egentlig, at vi havde en god kontrol på kampen, men alligevel blev det resultatmæssigt unødvendigt tæt. Derfor var det også en lidt spøjs fornemmelse efter kamp; vi var enormt effektive i modstanderens felt, og overordnet set tilfredse med præstationen, men alligevel får vi givet to mål væk på deres eneste to afslutninger,” fortæller David Rigelsen om seneste opgør mod AGF og fortsætter om fokus på i morgen.

“I morgen håber vi derfor på, at vi kan fortsætte vores effektivitet fra sidste opgør mod AGF. Samtidig er det også essentielt, at vi denne gang formår at være mere kyniske i eget felt. Og så må vi også bare sige, at vi har stor respekt for AGF, der virkelig har spillet nogle rigtig gode kampe på det seneste mod blandt andet Nordsjælland, Brøndby og Kolding, så vi må på ingen måde gå ind og undervurdere dem i morgen,” lyder det fra David Lee Rigelsen.

HB Køge går ind til kampen med en sejr i bagagen fra sidste weekend, hvor de slog Kolding IF på udebane og dermed også kunne indtage en delt førsteplads. Derfor har holdet også tanket en god portion selvtillid før morgendagens opgør, fortæller David Lee Rigelsen.

“I sidste uge mødte vi et rigtig godt Kolding-hold på en meget svær bane, hvor vi i de første 30-35 minutter havde lidt svært ved at kontrollere kampen, som vi gerne ville. Efter et par småjusteringer scorer vi dog to hurtige mål lige inden pausen, og i anden halvleg spiller vi også en rigtig fin kamp. Vi får et større overtag i spillet med bolden, samtidig med at vi lykkes med at holde Kolding fra at skabe de helt store chancer. Det giver da helt sikkert en god portion selvtillid til holdet, at vi efter et nederlag få dage forinden, rejser os og vinder over et af de andre tophold i ligaen,” slutter assistenttræner David Lee Rigelsen.

Der er kick-off på Capelli Sport Stadion lørdag d. 25. november 2023 kl. 15:00.
Billetter til kampen kan som altid købes på hbkoge.eventii.dk. Kampen kan desuden følges på Viaplay.

Capelli Sport