DBU har uddelt talentlicenser

Tildeling af 2,5 stjerner i DBU’s nye licenssystem og en indrangering som nummer 14.

Det blev resultatet af dagens uddeling af licenser. Hos HB Køge er det talentchef Ian Hoar og Head of Coaching, Steen Knudsen, der har ansvaret for udviklingen af talentudviklingen, og som har brugt oceaner af timer på denne tildeling.

// Link til DBUs nyhed om talentlicenser //

HB Køges sportsdirektør Per Rud har følgende kommentar til tildelingen:

– I HB Køge bruger vi ca. 20 % af de samlede midler på talentudvikling, og det er procentuelt et meget stort beløb. Det sikrer, at vi får spillere igennem til divisionsholdet og skaber basis for transferindtægter. Vi mener de penge er givet meget fornuftigt ud. Til gengæld er de midler, der kommer den anden vej ikke i forhold til det vi yder, men det må vi lave op på i diverse DBU-udvalg. Til gengæld er vi meget tilfredse med, at det er nu er tydeligt for enhver, at vi tydeligvis ligger højt med i samlet score. Vi gør rigtig mange ting rigtigt, og da vi konstant arbejder på at forbedre os, så går vi trygt ind i fremtiden.

HB Køges head of coaching, Steen Knudsen, har i dagligdagen ansvaret for eksekvering af klubbens elitestrategi, og han tilføjer:

– Udover vores egen nuværende dygtige stab er vi altid på udkig efter flere der ønsker at bidrage til områdets talentudvikling. Det betyder, at såfremt der sidder der trænere, ledere, scouts, behandlere, video folk der brænder for denne talentudvikling i området er de altid velkommen til at kontakte mig.

Kontakt
Head of Coaching, Steen Knudsen // sk@hbkoge.dk // 40 42 45 59

Capelli Sport