De danske mestre rejser på træningslejr

I dag rejser HB Køges kvinder på en ugelang træningslejr til Tyrkiet, hvor holdet indlogeres på et hotel i Antalya på den tyrkiske sydkyst – samme område som da HB Køges herrehold var på træningslejr for en lille måneds tid siden.

“Det har været en stor prioritet for os at komme på træningslejr i år. Træningslejren er vigtig i forhold til at få rystet truppen endnu mere sammen efter transfervinduet, hvor vi både har fået tilgang af nye spillere, men også har sagt farvel til flere. Når man er sammen 24/7 så giver det noget ekstra til sammenholdet, og man lærer hinanden endnu bedre at kende. Derudover så giver træningslejren også bare ekstra tid og nogle unikke muligheder for at arbejde med detaljerne på træningsbanen og ved taktiktavlen,” fortæller cheftræner Søren Randa-Boldt.

På træningslejren er der planlagt en masse træningspas, sociale aktiviteter og to træningskampe. Her skal svanerne møde Kirgisistans fodboldlandsholdlørdag d. 25. februar samt FC. Vorksla fra Ukraine d. 28. februar.

HB Køge-truppen vender retur Danmark d. 2. marts, og allerede d. 5. marts venter en ny testkamp imod FC Rosengård på Capelli Sport Stadion.

Følgende spillere er rejst med på træningslejren

Bridgette Skiba
Yujie Zhao
Selma Svendsen
Andrea Norheim
Kelly Fitzgerald
Emma Regan
Nicole Kozlova
Maddie Pokorny
Sarah Jankovska
Silje Stockmar
Cecilie Fløe
Daisy Cleverley
Alberte Vingum
Beate Marcussen
Emma Veletanlic
Cornelia Kramer
Viktoria Wik
Matilde Lundorf
Agnete Marcussen
Mie Leth Jans
Freja Solgaard
Emma Færge
Maria Uhre

Capelli Sport