De sidste mål er scoret

Lørdag blev de to sidste kampe spillet i HB Køge regi i sæsonen 2022/23. Det var de to ældste talentpigehold som rundede sæsonen af på hjemmebane Capelli Sport Stadion i Køge.

Først i kamp var HB Køges U18 hold, som suverænt har vundet deres pulje B. De var oppe imod Silkeborg IF Q, og først i det 22. minut fik Emma Sofie Brandt Andersen fjernet nullet fra måltavlen ved at score til 1-0 for HB Køge. 1-0 var også stillingen ved pausen. Straks i anden halvleg scorede Liv Norre Rasmussen til 2-0, og først mod slutningen af kampen kom der flere mål, men så var det nærmest med ketchup effekt. Fem minutter før fuld tid scorede Emma Sofie Brandt Andersen til 3-0, fire minutter senere ville Anne Caroline Brændstrup også være med blandt målscorerne, men det var topscorer Emma Sofie Brandt Andersen, der med sit tredje mål scorede til 5-0 for HB Køge.
Det blev en flot sæson U18 holdet leverede og de sluttede på førstepladsen i Pulje B. De vandt 16 af 22 kampe. Du kan se slutstillingen her.

Den allersidste kamp var HB Køges U16 talentpiger der også skulle op imod Silkeborg IF Q. Her måtte HB Køge til gengæld påtage sig underdog rollen, da jyderne med en sejr kunne sikre sig andenpladsen i rækken, mens HB Køge var sikre på at slutte på fjerdepladsen.
Der blev ikke scoret før pausen, og det var Frida Bruun der fire minutter efter pausen prikkede det første mål ind til 1-0 til svanerne. Efter 63 minutter scorede Sarah Holmegaard Hansen til 2-0 og hun gjorde det også til 3-0 efter 67 minutter. Silkeborg var dog ikke slået og reducerede i det 77. og 86. minut, men tættere på kom de heller ikke. Flot sejr til U16 pigerne.
Slutstillingen er her.

I øvrigt kan det næves at HB Køges U19 drengetalenthold blev på den tredjeplads holdet lå på, før de sidste hold fik afviklet deres sidste kampe. Stillingen er her.

Capelli Sport