Debutant Jørgensen: Glad indtil jeg hørte fløjtet

Casper, først og fremmest tillykke med debutten i rækken og på hjemmebane. Hvordan var det?

Det var jeg virkelig glad for. Det var en rar følelse at komme ind som 17-årig og få sin debut i Divisionen. Det var også et højt tempo, så det er rart at se, at man kan være med.

Du har jo allerede prøvet dig selv lidt af, da du træner fast med på førsteholdet i øjeblikket. Det kulminerer vel så i dag. Hvordan synes du selv, at du har kunne tilpasse dig niveauet?

Jeg har haft nogle gode træningsuger på det seneste. Så har jeg så også fået chancen at være med som 19. mand i de sidste to kampe. Så får jeg så chancen i dag, den vil jeg gerne tage, jeg kommer ind og det er jeg glad for.

Ja, du får chancen og griber den jo i den grad også. Du får faktisk scoret. Det er dommeren så ikke enig i, om der skulle være mål eller ej. Vil du prøve at beskrive den situation?

Christian (Toftdahl, red.) får den og prøver ligesom at lave et indlæg, som så rammer modstanderen og han får den så igen. Christian laver en bold tilbage til mig, som jeg så får med mit højreben, som er mit dårlige ben, og jeg vælger så – selvom jeg kan se, at dommeren har fløjtet – at tage chancen. For hvis der nu skulle ske noget. Så jeg starter med at blive glad, indtil jeg hører fløjten.

Capelli Sport