Debutant Mehder efter nederlag i pokalen: “Ærgerlig, men stolt”

Det blev desværre til et nederlag i dagens kamp mod Helsingør i Sydbank Pokalen på 2-1 efter forlænget spilletid. Målscorer for HB Køge blev Emilio Simonsen i starten af anden halvleg. Debutant Frederik Mehder stod en brandkamp i målet:

“Lige nu står jeg med en ærgerlig fornemmelse. Det er aldrig sjovt at tabe efter forlænget spilletid, men vi arbejdede virkelig hårdt og kan være tilfredse med vores præstation. Vi stopper lidt med at spille mod slutningen af kampen, da den står uafgjort og her kunne vi gå have været bedre på bolden”, forklarede målmand Frederik Mehder kort efter slutfløjt.

Helsingør bragte sig foran på et straffespark i første halvleg af Sebastian Czajkowski. Det blev til 120 minutters spilletid til debutanten Frederik Mehder i målet, der brillerede med flere store redninger undervejs, men var prisgivet på straffesparket:

“Jamen jeg har glædet mig til at få chancen og var på ingen måde nervøs. Lige nu er jeg ærgerlig over at vi tabte, men selvfølgelig tilfreds med, at jeg havde nogle gode redninger. Jeg vil gerne bare hjælpe holdet, og det gør jeg ved at være klar på stregen og komme med nogle redninger”, sagde Frederik Mehder om sin egen præstation.

I en tæt kamp hvor der var chancer i begge ender, så endte Helsingør med sejren efter et mål i den forlængede spilletid af den tidligere HB Køge-spiller Liam Jordan. Frederik Mehder satte nogle ord på sin debut i HB Køge trøjen:

“Ærgerlig, men stolt. Det er jo noget særligt for mig at få min debut for HB Køge, hvilket jeg er stolt over, men jeg vil altid være lidt skuffet efter et nederlag”.

HB Køge havde flere unge spillere i aktion til dagens pokalkamp mod Helsingør. De 11 der var på banen til sidst havde en gennemsnitsalder på 20,2 år.

Capelli Sport