Debutant og målscorer Joachim Rothmann: “Føler mig allerede hjemme”

Dagens kamp på Capelli Sport Stadion endte 2-2 i en kamp, hvor HB Køge var foran 2-0 ved pausen. I dagens startopstilling var nyerhvervede Joachim Rothmann, der er kommet til på en lejeaftale fra FC Nordsjælland, at finde:

“Jeg synes, at det er en lidt rodet kamp fra vores side af i dag, men i perioder viser vi godt spil. Især i første halvleg har vi nogle stærke perioder og får scoret to mål. Derudover så er jeg selvfølgelig ærgerlig over, at vi ikke får sejren i dag”, sagde debutant Joachim Rothmann efter kampen.

Kampen var den første for Joachim Rothmann, der lørdag blev præsenteret i klubben og har fået trøjenummer 11. Han sætter her nogle ord på sin egen præstation:

“Fin første halvleg, hvor jeg er involveret i en masse, men jeg får også brugt en del kræfter. Jeg bliver lidt træt i anden halvleg og falder lidt ud af kampen, men alt i alt er jeg tilfreds med min præstation”.

Det blev også til et mål for Joachim Rothmann i dagens kamp, da Pierre Larsen efter flot opspil lagde et præcist indlæg ind i pandebrasken på angriberen:

“Det var dejligt at få scoret. Pierre havde snakket en del inden kampen om, at han nok skulle lægge den indover til mig. Så fik vi lige øjenkontakt og så smed han den ind i panden på mig, og så var det nemt for mig at heade den i det tomme mål. Så stor ros til Pierre for det indlæg”, sagde målscorer Joachim Rothmann.

Mike Jensen tegnede sig for HB Køges andet mål, da han blev sendt i dybden på en flot bold af Mathias Nielsen og med den største selvfølgelighed lagde den mellem benene på Vendsyssels keeper. Joachim Rothmann trænede lidt med fredag og så igen lørdag inden kampen i dag. Dog har den unge angriber allerede fundet sig til rette i HB Køge:

“Det har været rigtig rart at komme til klubben. Alle har taget godt imod mig både trænerne, spillerne og folk i klubben. Så det har været utrolig rart, og jeg føler mig allerede hjemme. Så jeg er glad for at være kommet til HB Køge”

Capelli Sport