Debutanten Shirzai: “Den fedeste oplevelse”

Da HB Køge lørdag eftermiddag på hjemmebane vandt med 3-0 over Fremad Amager i NordicBet Ligaen var det med en række af klubbens egenudviklede spillere på banen. Hele seks af de elleve spillere, der var på banen ved slutfløjtet har været – eller er fortsat – en del af klubbens ungdomsafdeling.

En af de seks spillere var U19-forsvareren Yahyie Shirzai, der ved siden af U19-træningen løbende har trænet med førsteholdstruppen i godt og vel tre ugers tid. Og lørdag fik han så sin debut, da han efter 85 blev indskiftet til sin første officielle kamp på Daniel Aggers mandskab.

“Det var en rigtig dejlig følelse at komme på banen. Jeg havde ikke lige forudset, at jeg skulle ind i dag. Jeg har trænet med i seniortruppen i små tre uger, og havde egentlig troet, at jeg skulle have været med lidt længere tid inden jeg fik debut. Det var den fedeste oplevelse,” fortalte unge Shirzai efter debuten.

Allerede tirsdag kan Yahyie igen komme i spil for HB Køge, når Sønderjyske gæster Capelli Sport Stadion i pokalturneringens tredje runde. Der er kickoff klokken 18.00 og billetter til kampen kan købes her. Vær opmærksom på, at der gælder andre billetregler til kampe i Pokalen end til kampe i ligaregi.

Capelli Sport