Den nye anfører Carusa ser frem til Brøndby-kamp

Til den nye sæson har Kyra Carusa overtaget anførerbindet for HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold. Sidste sæson blev Carusa topscorer i ligaen med 18 mål. Vi har taget en snak med Carusa om den nye rolle som anfører og den kommende kamp mod Brøndby.

“Jeg er beæret og ydmyg omkring, at trænerteamet og holdet har valgt mig som anfører. Jeg er meget spændt på det og tror ikke på, at det på nogen måde påvirker mit spil eller min rolle på holdet. Jeg er selvfølgelig beæret over det, men titlen bør ikke ændre, hvordan jeg spiller og er på banen. For det er netop mit spil og måden jeg er på, som har bragt mig hertil”, forklarer den nye anfører Kyra Carusa, og sætter nogle ord på, hvordan hun er som anfører:

“Som anfører er jeg en type, der bringer masser af energi ind, jeg er vokal og jeg forventer meget af mig og mine holdkammerater. Jeg ved, at vi altid kan udvikle os og derfor forventer jeg også, at alle gør sit bedste og at vi stræber efter at udvikle os hver dag. Jeg vil gerne være den indpisker, der sørger for, at alle stræber efter dét. Det synes jeg er vigtigt”. 

Når HB Køge igen løber ind på Capelli Sport Stadion på onsdag kl. 18.00, så bliver det med Kyra Carusa i front for tropperne, der kom flot fra start med en sejr i første kamp. Kyra Carusa ser frem til sæsonen, og håber på igen at score en masse mål: 

“Det var en dejlig følelse at løbe ind på stadion med anførerbindet, og det ser jeg frem til at gøre igen. Derudover er mit mål at blive topscorer igen, det er dét, jeg arbejder for hver dag. Men i sidste ende så handler det om at tage én kamp ad gangen, og så bare fokusere på den”.

Næste modstander er Brøndby IF, der kom fra land med en 5-1 sejr over KoldingQ. Da HB Køge sidste gang mødte Brøndby IF, så var Kyra Carusa i sprudlende fodboldhumør, hvor hun tegnede sig for et mål og to assists i 3-1 sejren. Hun forventer en svær kamp: 

“Jeg ved, at jeg selv og resten af holdet ser frem til kampen. Det er ikke så længe siden, at vi mødte hinanden sidst, så det bliver spændende. Vi glæder os, og er spændt på at se, hvad de kommer med. Vi har en stor tro på det i truppen, så vi ser frem til kampen, men ved også, at den bliver svær. Jeg håber at se mange af vores fans på stadion til en fed kamp mod en dygtig modstander”, fortæller Kyra Carusa.   

HB Køge spiller mod Brøndby IF på Capelli Sport Stadion kl. 18.00. Billetter kan købes her.

Capelli Sport