Dennis Bauer forfremmes til sportsdirektør

HB Køge har forfremmet Dennis Bauer fra rollen som Head of Recruitment til nu at være sportsdirektør for HB Køges kvindeafdeling. Dennis bliver dermed fremadrettet ansvarlig for de sportslige strategier, udviklingen og præstationerne på HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold.

“Dennis har allerede sat et stærkt aftryk og haft stor andel i den vilde udvikling, hele vores kvindeafdeling har gennemgået de seneste år. Derfor er det helt naturligt for os, at han nu får det overordnede sportslige ansvar og sørger for, at vi kan blive ved med at udvikle os. Vi vil tilbage som landets bedste Kvindeligahold og vi vil tilbage i UEFA Women’s Champions League – og så skal vi blive ved med at udvikle på vores ungdomsafdeling, som efterhånden har præsteret lige så vilde ting, som vores førstehold,” siger midlertidig administrerende direktør i HB Køge Jason Arnold og henviser blandt andet til, at klubbens U13-hold i år sikrede den første liga-titel til klubbens pigeafdeling nogensinde.

Det er blot 2,5 år siden HB Køges pigeungdomsafdeling fik licens til at spille med i DBUs ungdomsrækker. Sidste år blev holdene rykket op som følge af endnu en positiv licenstildeling og i den netop færdigspillede sæson blev det udover U13-sejren til sølv på U19-niveau og en pokaltitel på U18-niveau.

“Jeg er fantastisk glad for det ansvar og den tillid, jeg er blevet givet. Den her klub er noget helt specielt. Det vi allerede har præsteret her, er helt specielt. Der er ikke noget jeg hellere vil, end at være med til at ‘gøre arbejdet færdigt’ og føre alle vores afdelinger helt til tops. Det lyder jo i sig selv vanvittigt at sige – men vi har allerede gjort det i tabellen med nogle af vores hold og i øvrigt også på flere af de mange andre parametre, hvor vi sammenligner os selv med andre klubber. Så selvfølgelig kan vi gøre det og det er et fantastisk ambitiøst mål, jeg kan gå ind og arbejde efter,” siger Dennis Bauer selv.

Dennis kom til klubben for tre år siden med mangeårig erfaring med talentarbejde i dansk fodbold. Tidligere var han blandt andet Talentudviklingsansvarlig for Brøndby IF’s kvindeafdeling.

Med ændringen kommer Dennis til at arbejde endnu tættere sammen med den sportslige stab omkring HB Køges Gjensidige Kvindeliga-hold. Staben består også i den kommende sæson af cheftræner Kim Daugaard, assistenttræner David Lee Rigelsen, keepertræner Claes de Flon og fysioterapeut Anja Thorsen, mens der pt. ledes efter en ny fysisk træner til at tage over for Pelin Bal, der er stopper i klubben denne sommer.

Capelli Sport