Dommen over Mike Jensen: Seks ugers pause

“Jeg kunne høre et smæld”.

Sådan fortalte Mike Jensen i går til HBKoge.dk om den knæskade, der gjorde at han allerede efter ni minutter af fredagens kamp mod Hvidovre måtte lade sig udskifte. Og et smæld i knæet er sjældent gode nyheder.

Mandag eftermiddag blev Mike Jensens knæ scannet, og resultatet af scanningen ligger nu klar. Og selvom der nu venter en skadespause, så er meldingen alligevel bedre en frygtet.

“Scanningen viser, at Mike delvist har overrevet et ledbånd på indersiden af knæet. Det betyder formentlig seks ugers pause inden han forhåbentlig kan indgå i træningen i slutningen af april, og så håber vi, at Mike kan spille kampe igen i midten af maj måned. Vi havde frygtet en endnu længere pause, så vi er lettede over at der er udsigt til at Mike forhåbentlig kan nå et par kampe inden sæsonen slutter “, udtaler HB Køges cheftræner Auri Skarbalius.

Auri må i forvejen undvære en række andre spillere, der ligeledes er ude med skader. Det begynder dog så småt at lysne på skadesfronten.

Herunder giver fysioterapeut Patrick Kaltoft en opdatering på de aktuelle skader i førsteholdstruppen

Emilio Simonsen
“Det går fremad. Han begynder at løbe frit og kører lidt med noget vægte til skulderen, så den plan vi lagde fra starten følger vi, og det forventes at han er klar til at træne med i starten af april, og kampklar i slutningen af april”.

Jubril Adedeji
“Det kører også rigtig fint fremad, og det går faktisk lige nu hurtigere fremad end hvad man normalt ville regne med. Han har en re-scanning igen i dag, hvor vi får en endelig afklaring på om ledbåndet er revet helt over, eller kun delvist. Jubril forventes kampklar sidst i april eller starten af maj”.

Effiong Nsungusi
“Effiong kan begynde at træne lidt med i slutningen af denne uge. Han har været ude med en overbelastningsskade, men forventes klar til kamp når slutspillet starter i påsken”.

 

Capelli Sport