Doniak efter Fortuna: Glæder mig allerede til næste weekend

Makenzy Doniak, 1-0-sejr i dag mod Fortuna Hjørring. Du bliver skiftet og scorer kampens sene mål. Hvordan var det?

“Personligt havde jeg det godt. Men det føltes også godt at kunne bidrage til holdet. Når jeg kommer ind fra bænken vil jeg altid gerne kunne være den gnist – så det var dejligt, at kunne være det for dem. De holdte det sammen i første halvleg og gjorde det godt. Så at kunne komme ind og gøre en forskel var vigtigt.”

Hvordan så du kampen fra bænken og hvad synes du om dens tempo?

“Jeg syntes, at vi holdte stand. Det var mange ting, vi gjorde rigtigt. Men på banens sidste tredjedel klikkede det ikke for os. Så at vi rent faktisk får den i nettet var stort for os alle. Og derefter synes jeg, at vi stod kompakt i hele anden halvleg og gjorde det godt”

Vi kommer tilbage efter et nederlag i sidste weekend og slår i dag de forsvarende mestre. Hvad betyder det her for stemningen på holdet?

“Jeg tror, at det hjælper os fremadrettet og kan give os noget momentum. Vi ved, at vi kan komme igen efter et nederlag og vi viser, at vi kan vinde på en dag som i dag – det er stort for os. Jeg er sikker på, at det siger noget om det potentiale, der er på holdet. Og jeg glæder mig allerede til næste uge”

Gjensidige Kvindeliga

HB Køge – Fortuna Hjørring

Lørdag den 5. september kl. 14.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport