Eddi Gomes bruger foråret til at komme i form i HB Køge

HB Køge har indgået en kort aftale gældende for resten af sæsonen med forsvarsspilleren Eddi Gomes, der i 2013 og 2014 spillede 32 kampe i HB Køge-trøjen inden han blev solgt til Esbjerg fB.

“Eddi er en god fyr og en af vores tidligere spillere. Han har trænet med hos os det meste af året, og gør det også nu efter coronapausen. Vi har i første omgang lavet en kort aftale for resten af sæsonen – og det har vi, for ellers måtte Eddi ikke træne med pga. testningsreglerne, og så må begge parter se, om Eddi som forventet kommer i gear igen efter et par år, hvor han ikke har spillet meget, fordi han har døjet med skader. Vi vil give ham tid til ordentlig genoptræning, men vi går ind i et par travle måneder, og kan få brug for en bred trup”, lyder det fra direktør Per Rud.

31-årige Eddi Gomes har siden sin sit første ophold i HB Køge spillet i Esbjerg i Superligaen, Henan Jiaye i Kina og FH Hafnarfjördur på Island. Han var i 2016 desuden med på det danske OL-landshold, hvor det blev til fire kampe i rødt og hvidt.

Capelli Sport