Eddi Gomes: “Føler jeg svigtede holdet”

HB Køges anfører Eddi Gomes begik straffespark og fik rødt kort da HB Køge i weekenden spillede 1-1 mod Kolding IF. Og selvom Eddi Gomes synes at selve straffesparkskendelsen var i orden, så synes han, at det røde kort var hårdt dømt.

“Jeg synes vi kæmpede om placeringen i feltet, og jeg står lidt dårligere placeret – jeg står ikke mellem målet og spilleren – og så kommer der et godt indlæg. Det kan godt være at jeg tager lidt fat i ham, men jeg synes ikke jeg tager så meget fat. Det ser lidt mere voldsomt ud end hvad det er, måske fordi jeg er noget større end ham. Men dommeren dømmer straffe, og det er der også, men jeg synes at skæbnen er hård ved at give mig direkte rødt”, fortæller Eddi Gomes til HBKoge.dk, der netop udvist og fra sin plads på tribunen kunne se Oskar Snorre redde straffesparket.

“Jeg bliver selvfølgelig glad da Snorre redder. Jeg ved, at han er en fantastisk målmand når det kommer til straffespark, og jeg er taknemmelig for at han redder den. Jeg føler, at jeg svigtede holdet, og både på kampdagen og dagen efter har jeg haft det dårligt, men det er en del af fodbold, og man må komme videre”, siger Gomes, der ikke glæder sig til ikke at skulle spille i grundspillets sidste kamp, fredagens vigtige udekamp mod Hvidovre.

“Det er ikke sjovt. Jeg vil helst spille kampene, og specielt de sjove kampe, og det bliver hårdt at sidde udenfor, men jeg tror på, at drengene klarer det på fredag mod Hvidovre og kvalificerer klubben til oprykning playoff”.

Efter fredagens afslutning på grundspillet venter en mindre kamppause i 1. Division inden slutspillet starter. For Eddi Gomes skal pausen bruges på landsholdsfodbold, hvor han og holdkammeraterne fra Guinea Bissaus A-landshold skal møde Swaziland og Congo i kvalifikationen til African Cup of Nations.

“Det er et års tid siden jeg sidst var med landsholdet, og det bliver godt at se drengene igen – det er noget andet end klubfodbold. Og så bliver det rart at komme ned og få lidt af det varme vejr – det er godt for knæet”, slutter Eddi Gomes med et smil.

 

Capelli Sport