Eddi Gomes før forårspremieren: “Det ser godt ud”

I den kommende weekend tager HB Køge hul på forårssæsonen i 1. Division. Det sker på hjemmebane mod Hobro, og ifølge anfører Eddi Gomes, så er han og holdet klar til den kommende premierekamp.

“Det ser godt ud. Der er kommet nogle nye spillere, og vi har arbejdet hårdt i opstarten. Det ser fint ud, og vi har fået prøvet nogle ting af, som vi håber at kunne tage med på lørdag”.

Eddi Gomes fik i efterårssæsonen comeback efter to års skadesfravær, og fra starten gik han ind og leverede på et højt niveau, og det har han tænkt sig at blive ved med.

“Jeg er i meget bedre form end hvad jeg var i starten, og det er dejligt”. Vi stiller alle sammen krav til hinanden i truppen. Jeg er en af de ældste, og jeg stiller også selv krav til mig selv om ikke at lave så mange fejl, og krav til at jeg skal være så stabil som mulig og hjælpe de unge. Vi stiller krav til hinanden, og det er vigtigt”, understreger HB Køge-anføreren, der står noteret for i alt 41 kampe i HB Køge-trøjen.

// Læs også: Ingen tilskuere til lørdagens hjemmekamp //

I vinterpausen har HB Køge hentet spillere med Superligaerfaring ind i truppen, og flere af spillerne har også en god fodboldalder og erfaring.

“Det betyder noget. Særligt Mike Jensen og Lasse Petry er rigtig gode boldspillere, og erfarne spillere som Mike og Petry kommer til at gøre en forskel”, siger Eddi Gomes, der sammen med holdkammeraterne i de kommende seks kampe skal jagte den eftertragtede sjetteplads, der giver adgang til oprykningsslutspilet. Men det er tæt, og netop lørdagens modstander fra Hobro er en af mange konkurrenter i kampen om en plads i top 6.

“Hobro er et godt hold, men det er de andre hold også. Det er tæt, og vi skal ud og have så mange point som muligt i de første seks kampe”, slutter Eddi Gomes.

1. Division

HB Køge – Hobro

Lørdag den 13. februar kl. 15.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport