Eddi Gomes og HB Køge forlænger kontrakt

HB Køges rutinerede anfører Eddi Gomes har sat sin signatur på en ny kontrakt, der holder ham i klubben i yderligere halvandet år – til og med udgangen af 2022. Og det har ligget lige for at forlænge aftalen, fortæller Eddi Gomes i forbindelse med forlængelsen.

“Jeg har det rigtig godt i HB Køge, og det projekt som er i gang er rigtig fornuftigt, så det gjorde det bare nemt for mig. Jeg vil gøre mit bedste for klubben – give mig 100 % i alt hvad jeg gør. Være med til at hjælpe de unge på vej, og prøve at hjælpe HB Køge så højt op som muligt”.

I den sportslige ledelse er der naturligvis også stor tilfredshed med at det er lykkedes at fastholde en af klubbens mest rutinerede spillere i endnu en periode.

“Eddi brænder for at spille fodbold, og han kommer med så meget energi og arbejder altid knaldhårdt. Han er et forbillede for de unge, og har siden sit comeback i efteråret virkelig vist sit værd i forsvaret, hvor han med det samme har leveret på et højt og stabilt niveau. Vi er derfor rigtig, rigtig glade for at Eddi har valgt at forlænge sin aftale i yderligere en periode”, lyder det fra direktør Per Rud.

32-årige Eddi Gomes kom første gang til HB Køge fra Herlev i 2013. Halvandet år efter skiftede han til Esbjerg i Superligaen. Siden har karrieren bragt ham forbi både kinesisk og islandsk fodbold, ligesom han i 2016 var den del af det danske OL-landshold. I 2020 vendte Eddi Gomes igen hjem til HB Køge. Han står i denne sæson noteret for 17 kampe og 1 mål, og kan i aften spille sin kamp nummer 50 i HB Køgetrøjen når HB Køge møder FC Fredericia.

Capelli Sport