Eddi Gomes: “Stemningen og kvaliteten er god”

HB Køge-anfører Eddi Gomes er sammen med holdkammeraterne tilbage på træningsbanen efter sommerferien. På grund af landsholdsopgaver var der for Gomes’ vedkommende dog tale om en kortere ferie end holdkammeraterne, og reelt har forsvarsprofilen vel egentlig slet ikke nået at holde ferie.

“Nej ikke rigtig, men jeg er glad for at spille fodbold, og det er dejligt at være sammen med drengene igen”, siger Eddi Gomes, der på den netop afsluttede træningslejr oplevede både god stemning og høj kvalitet på træningsbanen.

Jeg synes det er fedt. De nye trænere kommer med nye ideer og ny energi til holdet. Stemningen og kvaliteten er god. Det er rigtig godt. Folk er glade, og vi får spillet noget offensiv fodbold. Der er rigtig god energi på holdet, og de nye, der er kommet til, er kommet rigtig godt fra start, og de unge har også gjort det godt”, siger Eddi Gomes og fortsætter:

“De unge banker også på, og vil gerne vise sig for de nye trænere, og selvom man måske har været fast mand i lang tid, så kan man ikke være sikker på sin plads. Sådan er det i fodbold. Man skal altid kæmpe for sin plads, både til træning og i kamp”, understreger Eddi Gomes.

HB Køge og Eddi Gomes spiller holdets næste træningskamp på lørdag den 3. juli kl. 12.00 på udebane mod Roskilde KFUM.

 

Capelli Sport