Eddi Gomes tilbage efter to års pause

Eddi Gomes spillede sin seneste turneringskamp i august 2018 for FH fra Island. Siden har han gennemgået et rent skadeshelvede og har gennemgået et par knæoperationer. Siden foråret har Eddi Gomes arbejdet sig stille og roligt væk fra skadeszonen og tilbage til kampformen i HB Køge.

For to uger siden gjorde han comeback da han i overtiden blev skiftet ind i 1-0-sejren ude over Vendsyssel, og i den forgangne weekend var Eddi Gomes tilbage i startopstillingen i en turneringskamp i mere end to år.

“Jeg har haft problemer med mine knæ, og er blevet opereret i dem begge. Og på træningslejren i Tyskland i august fik jeg så en forstrækning i baglåret efter den første træningskamp, og det er den, der har holdt mig ude indtil nu i denne sæson”, forklarer Eddi Gomes, der i sin første kamp fra start nåede lidt over en time på banen.

“Jeg skulle lige i gang, men ellers gik det godt for mig personligt i kampen. Der manglede lidt luft til sidst, men ellers gik det okay. Det var dejligt, at være tilbage igen. Nu tager jeg en dag og gangen, og håber at jeg rammer de 100 % hurtigst muligt”.

I kampen mod Skive måtte HB Køge nøjes med 0-0, selvom man gik på banen med håbet om at kampen ville kaste tre point af sig. Personligt var Eddi Gomes fint tilfreds med sin comebackkamp.

“Jeg synes det gik okay. Hvis vi ikke selv scorer, så skal vi gerne spille til nul, og det gjorde vi. Selvfølgelig var det ærgerligt, at vi ikke vinder kampen, eller får skabt så mange chancer, som vi gerne ville”, erkender HB Køge-anføreren.

Vi skal kun fokusere på os selv
I den kommende weekend spiller HB Køge på hjemmebane mod Superliganedrykkerne fra Silkeborg. Her jagter HB Køge et godt resultat på hjemmebanen efter blot et enkelt point i de seneste fire kampe på eget græs.

“Vi bliver ved med at holde os til det vi er gode til, og bliver ved med at træne godt, og håber at kunne tage det med ind i kampene. Selvfølgelig er det ikke sjovt, at vi ikke har vundet på hjemmebane i fire kampe, så vi håber og arbejder på, at det snart sker igen, og gerne på søndag”, siger Eddi Gomes om udsigten til søndagens kamp mod Silkeborg.

Silkeborg har den seneste uges tid været hårdt ramt af coronavirus i både spillertrup og trænerstab, men viste alligevel højt niveau og vandt 4-1 på hjemmebane mod Vendsyssel i den forgangne weekend. Coronavirussens indtog i Silkeborgtruppen er da heller ikke noget, der har fyldt meget i HB Køgespillernes bevidsthed.

“Nej, det har vi ikke talt om. Der står bare nogle andre spillere klar. Vi skal fokusere på os selv”, slutter Eddi Gomes.

Eddi Gomes har spillet 34 kampe for HB Køge.

1. Division

HB Køge – Silkeborg IF

Søndag den 8. november kl. 13.30

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport