Efe Bayrak forlænger

HB Køge er glade for at kunne annoncere, at 16-årige Efe Bayrak har underskrevet en kontraktforlængelse med klubben. Efe har spillet fra start i samtlige af denne sæsons ni NordicBet Liga-kampe efter han i sommerpausen blev rykket permanent op i HB Køges førsteholdstrup.

“Efter Efes indtog på førsteholdet har alle kunnet se, hvor talentfuld en spiller han er. Men internt i klubben har vi aldrig været i tvivl om, at han kan gå hele vejen og derfor er vi enormt glade for, at vi sammen er blevet enige om at forlænge hans aftale her. Efe står for alt det vi gerne vil se i HB Køge: han er er ærgerrig, dynamisk i sit spil og måden han har håndteret at komme på førsteholdet har været helt fantastisk. Oven i købet er han en af vores egne og yderst vellidt, så vi glæder os til at tage de næste skridt sammen med ham i de kommende år,” siger direktør i HB Køge, Per Rud.

“HB Køge er det rigtige sted for mig at være hvis jeg skal udvikle mig og få spilletid på seniorniveau. Det er mit eneste fokus lige nu. Trænerne tror på mig her, det betyder meget for min beslutning. Og så er det jo fedt, at spille for min lokale klub, som jeg altid har fulgt og set op til,” siger Efe Bayrak om forlængelsen.

I sommer blev både Efe og hans storebror Berkant, der ved den lejlighed også forlængede sin aftale med klubben, begge forfremmet permanent til førsteholdstruppen. Brødrene er fra Hastrup og har spillet hele deres karrierer i Herfølge Boldklub- og HB Køge-regi. Ved siden af fodbolden passer Efe sin uddannelse gennem HB Køge og VUC Business Partners nye Dual Career-studieforløb.

Da Efe debuterede for svanerne i udekampen mod Nykøbing FC i april måned blev han klubbens yngste debutant nogensinde i en alder af 16 år, 3 måneder og 29 dage.

Capelli Sport