Efe efter tyrkisk U18-debut: En fed oplevelse

Efe Bayrak vendte onsdag tilbage til Capelli Sport Stadion og en formiddagstræning i tre graders varme. En kold omgang – særligt for netop Efe, der har brugt de seneste 9 døgn i omtrent 20 graders varme i Antalya i Tyrkiet, hvor han har deltaget i en træningslejr med det tyrkiske U18-landshold. Det var første gang, Efe var udtaget i landsholdsregi.

“Det var en fed oplevelse. Vejret var godt – noget varmere end det er her. Og så er det jo dér, jeg har mine rødder, så det var selvfølgelig stort for mig at være udtaget og spille med. Men det hele fungerede godt, og jeg synes selv, at jeg gjorde det godt dernede,” siger Efe Bayrak, der også fik sin uofficielle debut for holdet.

Undervejs blev der nemlig spillet to uofficielle testkampe imod de bedste ungdomshold fra henholdsvis Antalyaspor og Alanyaspor. Samlet set spillede Efe 95 minutter fordelt over de to kampe og højrebacken faldt godt ind på holdet sammen med sine nye medspillere.

“Der var spillere fra klubber i det meste af verden med. De andre spiller i Feyenoord, Wolfsburg, Galatasaray og alle de andre store tyrkiske klubber. Fenerbahce og Besiktas. Når jeg fortalte, at jeg spillede i HB Køge, var det ikke dem alle sammen, der var helt med på, hvor det var henne. Men de var flinke og tog godt imod mig,” fortæller Efe Bayrak, som dog også er glad for at være tilbage i de mere vante rammer igen. Nogle af dem i hvert fald.

“Fodboldmæssigt er det dejligt at være tilbage igen, hvor jeg kender alle og ikke er den nye. Men det er godt nok koldt her,” griner Efe Bayrak.

Første alvorlige opgave i de vante rammer efter Efes hjemkomst venter på søndag, hvor HB Køge gæster Vendsyssel FF på udebane i NordicBet Ligaen.

Tidligere har Erem Özkul fra HB Køges U19-mandskab også været afsted med det tyrkiske U18-landshold.

Capelli Sport