Effiong: “Vi har noget at bevise”

Lørdag eftermiddag tager HB Køge på hjemmebane imod Vendsyssel i den første af ti kampe i NordicBet Ligaens slutspil. HB Køge måtte som bekendt tage til takke med en plads i bund-6-slutspillet, men spillere og trænere kigger fremad, hvor ambitionen er at tilspille sig en masse point.

KØB BILLET: HB KØGE – VENDSYSSEL FF

“Atmosfæren og stemningen i truppen er god. Det er gået, som det er gået, men vi kigger fremad mod de sidste ti kampe. Personligt føler jeg, at vi har alt at bevise. Jeg føler ikke, at der er hold i slutspillet, som vi ikke kan slå, men det er det, vi skal ud og bevise, og det bliver ikke nemt. Men vi skal ud og have nogle point,” fortæller og understreger Effiong Nsungusi før hjemmekampen mod Vendsyssel.

HB Køge-angriberen startede på banen og scorede et enkelt mål i HB Køges 2-2’er på udebane mod Fredericia i grundspillets sidste kamp. Og han satser på at gentage kunststykket når han og holdkammeraterne møder Vendsyssel.

“Jeg tror, at man altid har noget at bevise uanset om man har gjort det godt eller skidt i den sidste kamp. Man skal altid gå efter at gøre det bedre i næste kamp. Vi har set Vendsyssels kampe, og kender dem selvfølgelig også fra tidligere, og vi vil gøre alt for at tage alle tre point lørdag. Jeg går altid på banen med en tro på, at jeg kan score, og med den form som jeg er i, så føler jeg mig overbevist om at jeg også scorer lørdag.”

HB Køge og Vendsyssel tørner sammen på Capelli Sport Stadion kl. 13.00. Find din billet til opgøret her.

Til kampen er HB Køge uden Nemanja Cavnic, Mathias Nielsen og Mike Jensen, som alle afsoner karantæne. Derudover er Jubril Adedeji og Martin Koch Helsted stadig ikke spilleklar efter deres længerevarende skader.
Til gengæld er Jon Flanagan igen med i truppen og kan få sin anden kamp i HB Køge-trøjen siden ankomsten i sommer. Derudover kan 18-årige Erkan Semovski får sin officielle seniordebut i opgøret.

HB Køge stiller til kampen med følgende trup:
1. Oskar Snorre
2. Jon Flanagan
5. Luka Racic
6. Lasse Petry
10. Pierre Larsen
11. Joachim Rothmann
13. William Madsen
15. Max Sauer
16. Daniel Thøgersen
17. Oscar Buch
18. Jacob Trenskow
20. Emilio Simonsen
22. Janus Seehusen
24. Casper Jørgensen
26. Marko Stamenic
28. Effiong Nsungusi
30. Erkan Semovski
31. Frederik Mehder
33. Sebastian Larsen

NordicBet Ligaen

HB Køge – Vendsyssel FF

Lørdag den 2. april kl. 13.00

Capelli Sport Stadion

Capelli Sport