shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Ellemarkskolen bliver en del af HB Køge Inspire

Efter HB Køge Inspire i samarbejde med Dana Lim blev succesfuldt lanceret i efteråret med gentagne besøg på Herfølge Skole og Skovboskolen, er en tredje lokal folkeskole nu også hoppet med på vognen. Denne gang er det Ellemarkskolen, der er kommet ombord, og i uge 6 havde de deres første besøg fra HB Køge.

Nemanja Cavnic fra NordicBet Liga-mandskabet og Emma Færge fra Gjensidige Kvindeliga-holdet gæstede skolens 5. klasser, og fortalte om, hvordan det er at være være professionel fodboldspiller i HB Køge. Udover femte årgang, blev spillerne taget varmt imod af elever fra resten af skolen, som var tydeligt begejstrede for deres tilstedeværelse. Fra HB Køge skal der lyde en undskyldning til skolens rengøringspersonale, som formentlig er nødt til at bruge ekstra rengøringsmiddel til at fjerne de mange næseaftryk fra indersiden af bygningens ruder, Cavnic’ og Færges besøg fremkaldte.

Besøget bestod af en præsentation af klubben fra HB Køges egne udsendte medarbejdere, hvorefter oplæg fra hver af spillerne fremtvang masser af spørgsmål både på dansk og engelsk fra 5.klasseseleverne. Efter oplæggene var der quiz om klubben og efterfølgende præmieoverrækkelse, inden eleverne kunne få billeder og autografer med spillerne.

Udover dette blev hele årgangen inviteret til herrernes forårsåbningskamp imod Jammerbugt på Capelli Sport Stadion d. 27. februar. Her vil der blive taget imod årgangen i vores fanzone, så de kommer i den helt rigtige kampstemning, inden der bliver fløjtet op til kamp.

Besøget på Ellemarkskolen var det første af to – det næste sker på onsdag d. 16/2, hvor kreativiteten bliver sat på prøve hos eleverne. Nemanja Cavnic og Emma Færge glæder sig begge til næste besøg på Ellemarkskolen.

Kort om HB Køge Inspire

  • HB Køge Inspire er et projekt, der er målrettet elever fra 5-7. klasse, hvor målet er at inspirere unge mennesker til en sundere hverdag og til at dyrke motion eller idræt.
  • HB Køge Inspire ønsker derudover at samle folkeskolerne i lokalsamfundet omkring byens hold, HB Køge.
  • HB Køge Inspire er skabt i samarbejde Dana Lim.
  • Som deltager i HB Køge Inspire, får en folkeskole tildelt to ambassadører fra HB Køge. En fra hvert henholdsvis HB Køges bedste mandlige- og kvindelige hold.
  • Spillernes opgave er at formidle deres erfaringer fra livet som professionel fodboldspiller, glæden ved at dyrke holdsport og fordelene ved en sund hverdag og livsstil.
  • Udover skolebesøgene sluttes et forløb i HB Køge Inspire altid af med et besøg på Capelli Sport Stadion til en ligakamp, hvor en af ambassadørerne kommer i aktion.