Elvius afsted med U18-landsholdet

En tredjedel inde i sæsonen har du fået en række indhop. Hvordan synes du, det går?

– Jeg synes, at det går fremad hver gang, jeg træner og for hver dag der går. Jeg bliver en mere etableret del af truppen og det har været dejligt efter sommerferien at blive en fast del af holdet. Jeg kan efterhånden mærke, at jeg er en fast del af holdet – og ikke bare er med oppe og træne.

Og hvad betyder det for din indsats til træning?

– Det gør, at jeg arbejder ekstra hårdt, for jeg kan se, at jeg kan byde mig til og måske få nogle chancer.

En af de chancer er, at du nu igen skal afsted med U18-landsholdet. Kan du sætte nogle ord på de kampe?

– Det bliver to træningskampe mod Schweiz, så det er to fede opgaver. Sidst jeg var med, var det en kæmpe ære at få debut. Endelig – hvis man kan sige det sådan. Det er altid en drengedrøm at repræsentere sit land. Og forhåbentlig kan det blive ved i endnu længere tid.

Hvad var det for en oplevelse at være afsted med landsholdet?

– Vi spillede mod Holland, der er europamestre på U17 – altså vores årgang – og skal afsted til VM, så det var topklasse spillere. Det var dejligt, at kunne måle sig med dem og mærker, at man ikke er langt fra det niveau.

 

Capelli Sport