Elvius efter ærefuld pokalexit: “Vi gav dem kamp til stregen”

HB Køge måtte onsdag aften se sig besejret i pokalturneringens 3. runde da de danske mestre fra FC Midtjylland vandt 1-0 på Capelli Sport Stadion. Der var dog tale om en ærefuld exit efter en kamp, hvor HB Køge gav den hele armen i jagten på en pokaloverraskelse.

For unge Marius Elvius var der tale om en stor oplevelse mod et Superligamandskab i topklasse.

“Vi skule lige vænne os til tempoet i starten – de flytter kuglen hurtigere og det er højere niveau end vi er vant til. Vi kommer godt efter det, men desværre scorer de efter en dødbold, og det er noget, vi er ærgerlige over. Vi har nogle skud på mål og bliver farlige. Jeg synes, vi skal have haft et straffespark i anden halvleg, men det synes dommeren ikke”, lyder det fra Elvius om situationen, hvor Jubril Adedeji efter 74 minutter blev nedlagt i straffesparksfeltet uden at det fik dommeren til at gøre brug af fløjten.

Trods pokalnederlaget var der alligevel en vis form for stolthed at spore hos Elvius over, at HB Køge bed så godt fra sig mod de danske mestre.

“Vi giver dem kamp til stregen, og hvis vi er lidt skarpere i nogle situationer kunne vi godt have fået ekstratid og måske have taget det hele. I det store hele er det nok fortjent, at FC Midtjylland går videre. De har nogle gode spillere og nogle individualister, men som hold synes jeg godt, vi kunne have taget kampen i ekstratid”.

“Det er ærgerligt. Vi har nogle gode forsøg, men vi skal have afsluttet noget mere. Vi kommer frem til chancerne – det gjorde vi også i sidste kamp – så det er bare et spørgsmål om tid før vi får den klasket ind, og forhåbentlig sker det i vores næste kamp på udebane mod Fremad Amager, hvor vi skal give dem kamp til stregen og score nogle kasser”.

Capelli Sport