Elvius og Canto efter pokalsejr: “Lykkedes med meget”

Der var masser af unge og endnu uprøvede kræfter i spil, da HB Køge onsdag aften spillede sig videre i Sydbank Pokalen med cifrene 0-3 mod FA2000. Blot 18-årige Marius Elvius tegnede sig for en af de rigtig gode præstationer, som blev toppet med en scoring, der cementerede sejren og afgjorde resultatet.

“Jeg havde det godt og spillede godt i opstarten. Det er dejligt at kunne tage det med ind i sæsonen, når jeg får mulighed for spilletid og få scoret. Selvom alt ikke lykkedes i dag og banen ikke er Camp Nou, så bliver vi ved og lykkedes med at kæmpe. Vi tænker hele tiden i næste aktion, næste aktion, næste aktion. Det er noget, vi har arbejdet meget med”, fortæller målscoreren til slutresultatet 0-3, Marius Elvius efter kampens afslutning.

“(Mathias, red.) Høst har den på vores banehalvdel og får det vendt, så ender (Oliver, red.) Sonne med den derude. Jeg løber mod et cutback lige foran straffesparkspletten og når at råbe til Jakob Johansson, at han skal lade den være, inden jeg når den og får sat indersiden på. Jeg når lige at tænke, at den går forbi, men jeg var egentlig ikke i tvivl, for da jeg ramte den, føltes det helt rigtigt”, slutter Marius Elvius af.

“Det var dejligt at være med fra start af. Det var en god kamp, hvor vi kontrollerede det hele vejen igennem og så var det dejligt at få en sejr, der sender os videre i pokalturneringen. Jeg synes, at der var god plads, da de ikke pressede så højt og vi havde gode positioner på hele holdet. Vi var gode hele vejen rundt og blandt andet genpresset lykkedes. Det føltes dejligt med en sejr, så mere kan jeg ikke bede om”, siger Jonathan Canto om sin første startplads for HB Køge.

Capelli Sport