Elvius og holdkammeraterne vil på juleferie med tre point mod Fredericia

18-årige Marius Elvius har haft en foreløbig god efterårssæson, hvor det er blevet til masser af spilletid og fire scoringer, heraf tre i 1. Division.

“Jeg synes, det har været en god sæson indtil nu. Jeg har fået meget mere spilletid og mere tillid fra trænerne, og så har jeg fået scoret nogle mål, og det er noget jeg synes, jeg har manglet”, siger Marius Elvius til HBKoge.dk.

I HB Køges seneste kamp – 1-1-kampen på udebane mod Viborg – scorede Marius Elvius et fornemt mål da han trak ind i banen og krøllede bolden i mål ved fjerneste stolpe efter en effektiv omstilling.

“Jeg ved ikke om den var decideret indøvet – det er mere når jeg selvtræner, så kan jeg godt lide at trække ind i banen og så sparke i enten langt eller kort hjørne afhængig af hvor pladsen er. Jeg så Mathias Høst komme i overlap og tage en mand med sig, og så kunne jeg trække ind i banen. Der var plads i det lange hjørne, og det var fantastisk at se bolden gå ind på den måde, som den gjorde”.

Længe lignede Elvius en matchvinder i den svære udekamp mod topholdet fra Viborg, der inden kampen havde gjort rent bord på hjemmebane i 1. Division. Og kort før tid udlignede hjemmeholdet på en scoring direkte på frispark. Og det var en våd klud i ansigtet på HB Køgespillerne og Elvius, der på det tidspunkt fulgte kampens afslutning fra bænken.

“Det var hårdt. Jeg har store forventninger til holdet, og ved hvad vi kan, så selvfølgelig sad jeg spændt på bænken i slutningen. Det vigtigste var sådan set ikke min egen succes og om jeg blev matchvinder – det var mere om vi kunne holde føringen, for det var tre gode point, som vi virkelig godt kunne have brugt. Men når jeg sidder og kigger på det og tænker Viborg på udebane, så er ét point også helt fint”, fortæller Elvius, der dog også erkender at der var skuffelse i omklædningsrummet efter kampen.

“Vi var skuffede. Vi havde tre point i hånden, og så blev de taget fra os på det frispark kort før tid. Men det viser hvor langt vi er kommet, at vi kan tage til Viborg og være skuffede over ikke at få sejren”.

Året skal sluttes godt af
Årets sidste kamp står for døren når HB Køge lørdag eftermiddag spiller på udebane mod Fredericia, og her skal fodboldåret 2020 sluttes godt af.

“Vi går ind til kampen for at vinde og med stor tro på egne evner. Og med det niveau vi lægger for dagen til træning og i de sidste kampe, så tror vi på, at vi kan tage alle tre point med hjem”.

“Fredericia er gode på bolden og kan godt lide at flytte kuglen rundt, og det kan godt være til vores fordel på en knoldet bane, hvis vi kan få nogle omstillinger, hvis alle afleveringerne ikke er helt præcise. Der kan ske en masse tilfældigheder, så på vores omstillinger skal vi være gode og få dem kørt, når vi kan. I Viborg scorer vi på en omstilling så det er noget vi har fået lagt på vores spil, og som vi skal tage med.

Der ligger en del hold i midterfeltet i 1. Division og kæmper om en top 6 placering, og det vil da være en perfekt julegave hvis vi kan tage på juleferie og ligge i den bedste halvdel, det er det vi alle vil slås for i Fredericia slutter unge Marius Elvius.

1. Division

Fredericia – HB Køge

Lørdag den 19. december kl. 15.00

Monjasa Park

Capelli Sport