Elvius: Rigtig glad for startplads

For kun en uge siden fyldte han 18 år og onsdag aften var Marius Elvius så med fra start, da HB Køge tog imod FC Fredericia. Det blev en hektisk kamp, hvor holdet kort inde i anden halvleg kom bagud 1-2, for derefter at sætte sig igennem og vise noget af det, der har manglet i de sidste kampe:

– “Det er fantastisk at se, hvordan vi kommer tilbage i dag. Med det niveau, som alle omkring holdet ved, at vi har, så er det skønt at vise, at vi ikke ”lader os tabe” og giver op. Modsat, så kæmper vi for det i dag.” sagde en glad Marius Elvius efter kampen:
– ”Med det niveau, vi viser i dag, burde vi ikke ligge og rode rundt nede i bunden. Derfor er det dejligt at kunne vise det frem, vi selv tror på og ved vi kan præstere,”
– ”I søndags spiller vi en virkelig sløj første halvleg, hvor vi ikke lykkedes med meget. Det står i kontrast til i dag, hvor vi spiller virkelig godt fra start. Vi viser i dag, at vi har fokus på de basale ting fra første fløjt – og det betyder også, at vi lykkedes med det meste. I perioder i første halvleg er det måske en lidt hård kamp, men vi kæmper, og lige nu er det noget af det vigtigste.”

Elvius var som nævnt med fra kamps start. Og allerede i første halvleg fik han flere gange vist sig selv og det tårnhøje niveau frem. Med hurtige træk, dybe løb og et hårdt spark udgjorde Elvius en mundfuld for modstanderne.
I marts måned 2019 fik Elvius sin debut på førsteholdet, men der har både før og efter ikke været tvivl om talentet, som for alvor har blomstret i HB Køge og tidligt har vist sig frem på diverse ungdomshold. Derfor føles det også som om, han længe har været en del af HB Køges førstehold. Til trods herfor var det angriberens første plads i startopstillingen, hvilket logisk nok kastede en glæde af sig, som skinnede tydeligt igennem efterfølgende:

– ”At starte inde var selvfølgelig noget nyt. Der var nogle andre måder, jeg skulle forberede mig på – blandt andet noget så simpelt som at være med i opvarmningen inden kampen,”
– ”Modsat når jeg er blevet skiftet ind senere i kampen, så var det tydeligt, at alle var klar og alle var friske fra start af. Det skulle jeg lige vende mig til, de første ti minutter og finde flowet. Men derefter føltes det bare som fodbold og det blev mere ligetil. Det er jeg rigtig glad for.” slutter Marius Elvius af på en dag, hvor en ny milepæl i HB Køge-karrieren blev krydset af med bravour.

Capelli Sport