Emilie Luplau er Årets Kvindetalent

Til årets sidste kamp i Gjensidige Kvindeliga hyldede HB Køge de spillere, der har udmærket sig positivt i løbet af det forgangne år.

Også klubbens talentarbejde kom under lup, da vinderen af Danske Bank-prisen blev tildelt Årets Kvindetalent i HB Køge. Prisen gik i år til 16-årige Emilie Luplau, der i løbet af året både fik sin førsteholdsdebut og desuden debuterede i UEFA Women’s Champions League-regi, ligesom hun året igennem har præsteret flot for klubbens ungdomshold.

“Emilie er et stort talent og selvom hun er ung, er hun allerede godt i gang med at forløse talentet. Hun tager hele tiden skridt i den rigtige retning og er snart klar til for alvor at gøre sit indtog på vores Kvindeliga-hold. Hun har klare spidskompetencer – først og fremmest med sit fantastiske venstreben, som jeg allerede nu tør sige kan levere et af de bedste spark i dansk kvindefodbold,” siger Direktør i HB Køge Per Rud.

Med titlen som Årets Kvindetalent følger en erkendtlighed fra Danske Bank, som blev overrakt til Emilie inden kampstarten mod AaB lørdag eftermiddag.

Emilie fik sin førsteholdsdebut i UWCL-kvalifikationskampen mod KÍ Klaksvík i sommer.

Årets Kvindetalent // Vinder af Danske Bank-prisen
2023: Emilie Luplau
2022: Alberte Vingum
2021: Isabella Obaze
2020: Maria Uhre
Capelli Sport