Emilio: “Godt med 60 minutter i benene”

Kun lidt over 24 timer efter at have sat sin signatur på en treårig kontrakt med HB Køge, var Emilio Simonsen i startopstillingen for sin nye klub, der onsdag eftermiddag testede mod Superligaklubben OB i Odense. Og det var lidt op og ned undervejs for den 21-årige offensivspiller, der lige skulle ind i rytmen på holdet.

“Jeg synes, det var lidt blandet med lidt fejl, og så skulle jeg lige ind i det, kende drengene og spille sammen med dem. Jeg synes det var lidt blandet, men det var godt at få 60 minutter i benene. Jeg synes min form er god, men jeg kan godt mærke, at jeg ikke har spillet kampe i et stykke tid, men i forhold til træning, og hvor jeg skal være, der føler jeg, at jeg er et godt sted”, fortæller Emilio Simonsen til HBKoge.dk efter torsdagens restituerende træning på Capelli Sport Stadion.

Selvom klubben er ny for Emilio Simonsen, så han allerede faldet godt ind i truppen, hvor der også er et par kendte ansigter.

“Jeg synes, jeg er faldet godt ind, og kender også et par stykker fra tidligere klubber, men jeg synes jeg er faldet godt til og har også fået snakket med nogen af de andre, slutter Emilio Simonsen, der har en fælles fortid med både Oskar Snorre og Lasse Petry i Lyngby Boldklub.

Capelli Sport