Emilio Simonsen ser frem til kampen mod Helsingør

I aften gælder det Helsingør på Capelli Sport Stadion, når HB Køge spiller i NordicBet Ligaen kl. 19.00. Allerede i sidste uge mødte HB Køge dagens modstander Helsingør i Sydbank Pokalen, hvor det blev til et nederlag efter forlænget spilletid.

En af de spillere, der gjorde god figur i pokalkampen mod Helsingør i sidste uge, var Emilio Simonsen. Han var tæt på at score et drømmemål efter en flot dribletur, men stolpen satte en stopper for det.

“Jeg glæder mig til kampen i morgen og jeg tror på, at vi får en god kamp. Vi skal fokusere på at spille fodbold og forsøge at komme tilbage på sporet. Personligt synes jeg, at jeg er kommet bedre og bedre med – også fysisk. Jeg føler også, at jeg er en mere integreret del af holdet, så jeg er positiv”, sagde den vævre kantspiller Emilio Simonsen og uddybede om sin stærke aktion fra forrige kamp:

“Jeg skal nok sørge for, at hvis jeg kommer ud på sådan en dribletur igen, at jeg sparker den ind. Så jeg glæder mig til kampen i morgen”, sagde Emilio Simonsen med et glimt i øjet.

Faktisk kom Emilio Simonsen på måltavlen sidst mod Helsingør, da han var hurtigt i opfattelsen og var klar, da Helsingørs keeper missede sit indgreb, hvorefter Emilio kunne sparke bolden ind i det tomme mål.

“Jeg håber selvfølgelig, at jeg kommer på måltavlen igen. Det vigtigste er dog, at vi som hold performer, så vi kan få point. For den her kamp vinder vi ikke på baggrund af en spiller, men hvordan vi som hold agerer og står sammen”.

Billetter til dagens kamp kan købes via linket her, eller op til kampstart ved Nordicals-indgangen (indgang A).

 

Capelli Sport