Emilio Simonsen: “Skønt at være tilbage”

Efter først en skadespause og derefter sygdom, så kom Emilio Simonsen på banen i hjemmebanekampen mod Hobro, da han blev indskiftet efter 59 minutters spil. Han gjorde en fin figur, og var selv glad for at være tilbage på grønsværen: 

“Det var skønt at være tilbage og kunne hjælpe holdet. Jeg har døjet med lidt sygdom, så det har været en svær opstart for mig, så det var rart at komme i gang igen. Det var en god følelse at være tilbage på banen, og noget jeg har set frem til. Alt i alt var det en positiv oplevelse for mig”.

Efter sit første indhop i denne sæsons NordicBet Liga, så håber Emilio Simonsen på en mere stabil sæson for hans vedkommende:

“Jeg skal mere og mere i gang, og det ser jeg frem til. Efter en turbulent opstart for mig personligt, så ser jeg bare fremad nu, og håber på at kunne gøre mig gældende på banen. Jeg har haltet lidt efter, men jeg begynder at have en bedre følelse i kroppen nu. Så jeg håber på en mere stabil sæson for mig, hvor jeg kan hjælpe holdet mest muligt. Jeg tror, at det bliver en spændende sæson for os – så jeg vil utrolig gerne være en del af det”.

Kampen mod Hobro IK endte uafgjort 1-1. HB Køge kom ellers foran 1-0, men måtte med få minutter igen se gæsterne reducere på et straffespark. 

“Vi skulle have haft de tre point, føler jeg. Jeg synes vi lagde en god indsats, og vi fik rejst os fra sidste hjemmebanekamp. Der var god energi på drengene, og havde vi været lidt skarpere, så havde vi også vundet kampen. Men sådan er det nogle gange”, forklarer Emilio Simonsen. 

Når HB Køge på lørdag tager turen sydpå for at møde Nykøbing FC, så betyder det faktisk et gensyn for Emilio Simonsen med sin tidligere klub og holdkammerater. Emilio Simonsen var lejet ud til Nykøbing FC fra Lyngby for nogle sæsoner siden, men ser frem til kampen:

“Det bliver spændende, og er en kamp jeg glæder mig rigtig meget til. Det er et fint fodboldhold, der gerne vil spille god fodbold, så jeg tror, at det bliver en seværdig kamp. Jeg håber, at jeg kan forsætte spillet fra mit indhop mod Hobro og at jeg kan gøre ondt på mit gamle hold. Det vigtigste er dog, at vi får point med hjem derfra”, forklarer offensivspilleren Emilio Simonsen om sit gamle hold. 

Næste kamp for HB Køge er en udebanekamp på CASA Arena mod Nykøbing FC på lørdag kl. 15.00. Til kampen er der arrangeret bustur – læs mere om det her.

Capelli Sport