Emma Veletanlic glad for sin første tid i HB Køge

HB Køge kunne i starten af det nye år offentliggøre signingen med den 19-årige forsvarsspiller Emma Veletanlic, der kommer til klubben fra Kolding IF. Og hovedpersonen føler selv, at hun har fået en god start og velkomst i HB Køge.

“Det har været en fed og spændende start her i klubben. Alle har været fantastiske overfor mig, hvilket også gør det nemmere for mig at falde til her. Jeg er generelt virkelig positivt overrasket over miljøet og setuppet, der er omkring holdet. Der er så mange profesionelle mennesker omkring truppen, så jeg er meget spændt på, hvad det kan gøre for min udvikling,” siger Emma Veletanlic og fortsætter:

“Derudover bor jeg også sammen med flere af mine holdkammerater på akademiet, hvilket er en virkelig fin måde for mig at komme ind på holdet og lære dem bedre at kende. Det giver helt klart også en form for tryghed at være omkring dem og at have nogle at læne sig op ad, som også fokuserer på det samme som en selv,” lyder det fra Emma.

Den unge forsvarsspiller har nu trænet sammen med de danske mestre i en uge, og hun er meget imponeret over niveauet og intensiteten i truppen.

“Niveauet og intensiteten er virkelig højt – man kan godt mærke, at der er tale om Danmarks bedste kvindehold. Truppen har en vindermentalitet, som jeg aldrig har oplevet før. Alle spillerne giver sig fuldt ud i alle øvelser i træningerne, og man kan virkelig mærke, at alle brænder for at være her og for at udvikle sig. Den her unikke intensitet og energi er helt klart noget, jeg vil forsøge at tage til mig og bidrage til i træningerne,” fortæller Emma Veletanlic.

Snart venter en række testkampe for HB Køge-truppen, hvor den unge forsvarsspiller også håber på at få muligheden for at kunne vise sig frem.

“Jeg håber naturligvis på at, at jeg i et par træningskampe kan komme ind og vise, at jeg hører til her på holdet og sagtens kan begå mig på dette niveau,” slutter Emma Veletanlic.

Du kan læse mere om opstartsprogrammet for HB Køge Women her.

Capelli Sport