Endelig kom udesejren!

Søndag d. 1. maj sikrede HB Køge sig sin første udesejr i 9 måneder! Sejren kom i hus med en fuldt fortjent 3-0-sejr på Sparekassen Vendsyssel Arena i Pandrup imod Jammerbugt FC. Det var HB Køges første sejr på udebane siden første runde af sæsonen mod AC Horsens i juli. HB Køge kom tidligt foran på et mål af William Madsen, hvorefter kampen blev kontrolleret sikkert i land. Med til historien hører det, at Jammerbugt blev reduceret til 10 mand inden Effiong Nsungusi og Janus Seehusen lukkede kampen.

Jammerbugt FC 0-3 HB Køge
0-1 William Madsen (11. min)
0-2 Effiong Nsungusi (45. min)
0-3 Janus Seehusen (84. min)

HB Køge startopstilling:
1. Oskar Snorre
4. Nemanja Cavnic
5. Luka Racic
7. Mike Jensen
10. Pierre Larsen
13. William Madsen
15. Max Sauer
16. Daniel Thøgersen
17. Oscar Buch
26. Marko Stamenic
28. Effiong Nsungusi

Indskiftninger:
Frederik Mehder for Oskar Snorre (29. min)
Janus Seehusen for Effiong Nsungusi (68. min)
Jacob Trenskow for Oscar Buch (68. min)
Casper Jørgensen for Marko Stamenic (80. min)
Lasse Petry for Mike Jensen (80. min)

Søndag d. 1. maj 2022, 14.00
Sparekassen Vendsyssel Arena, Pandrup

Capelli Sport