NordicBet Ligaens bedste sprinter bliver i HB Køge

8,1 kilometer. Så meget har Erkan Semovski sprintet i løbet af NordicBet Ligaen-sæsonen. Det er 1,4 kilometer længere end nummer to på listen. HB Køge har således rækkens med afstand klart mest sprintende spiller – og det bliver de ved med at have.

Erkan Semovski har nemlig sat sin underskrift på en forlængelse med klubben. Det skete tirsdag aften, hvor han og Berkant Bayrak begge skrev papirerne under til HB Køge og NETVÆRKETs Nytårskur for sponsorer, der blev afholdt hos Gunner Due Biler i Køge.

“Med sin enorme arbejdsradius og imponerende fysiske formåen har Erkan udviklet sig til lidt af en nøglespiller for os. Han er vigtig for vores offensiv, fordi han med sine mange dybdeløb og og høje fart er med til at åbne spillet op for os – men han er mindst lige så vigtig for vores defensiv, fordi han bidrager enormt meget med sit gode presspil. Det har andre klubber også bemærket og så meget desto mere er det glædeligt, at vi lykkedes med at forlænge aftalen,” siger direktør i HB Køge Per Rud.

Udover at have tilbagelagt flest meter i sprint er Erkan Semovski også den spiller, der har registreret flest sprinter i rækken i løbet af efterårssæsonen. 548 gange er dansk/nordmakedonske Semovski sat i sprint, og det er 61 gange mere end den næstbedste spiller i rækken på dét parameter.

Flere gange i løbet af sæsonen har HB Køge meget passende i samarbejde med Gunner Due Biler offentliggjort dele af klubbens spilleres fysiske kampdata i ‘Fartkontrollen’ på Facebook og Instagram. Her har Erkan Semovski også toppet listerne flere gange. De to hidtidige udgaver af ‘Fartkontrollen’ kan du se her og her.

Erkan Semovski og holdkammeraterne spiller lørdag årets første testkamp. Det foregår på Herfølge Stadion klokken 12.00, hvor Nykøbing FC kommer på besøg. Der er fri entré til kampen.

Capelli Sport