Få siddepladser tilbage til Champions League-kampene

For 24 timer siden skød vi billetsalget til UEFA Womens Champions League gruppespilskampene i gang med vores pakkebilletter. Billetterne giver adgang til alle tre hjemmekampe på Capelli Sport Stadion, startende med kampen imod FC Barcelona torsdag d. 14. oktober.
Status efter et døgn er, at der blot 100 billetter tilbage til Rengøringsgruppen Danmark-tribunen.

“Vi oplever stor interesse fra folk der gerne vil ind og se vores hjemmekampe. Det havde vi også forventet, men det er alligevel på sin vis stadig overvældende at mærke interessen. Vi håber selvfølgelig at komme til at spille for et totalt udsolgt Capelli Sport Stadion til alle tre kampe, så vores kvindehold kan få den opbakning de fortjener, og de første 24 timer her indikerer, at det sagtens kan komme til at ske,” siger direktør Per Rud.

Udover de resterende 100 billetter til siddepladser på Rengøringsgruppen Danmark-tribunen er der stadig pakkebilletter til ståpladser rundt om banen til salg. Du kan købe dine billetter lige her.

I næste uge vil eventuelt overskydende billetter, der ikke er blevet solgt i pakkesalget, blive sat til salg som enkeltbilletter til de forskellige kampe. Hold øje med hbkoge.dk for flere opdateringer herom.

Capelli Sport