Færge: En svær kamp venter

HB Køge tager fredag aften imod FC Nordsjælland i Gjensidige Kvindeligaen og med et forspring på otte point i toppen af rækken ser situationen positiv ud for Svanerne. Men i weekendens kamp mod FC Thy/Thisted Q slap HB Køge kun med nød og næppe fra Lerpytter Stadion med et enkelt point, efter en sen udligning til slutresultatet 2-2.

HB Køge kom hurtigt bagud med 2-0 mod nordjyderne, og det er en situation, der ikke må gentage sig i mod FC Nordsjælland, varsler forsvarsspiller Emma Færge.

Find din billet til kampen her

“Vi skal være der fra start og hele vejen igennem. Vi ved, at FC Nordsjælland altid gerne vil spille meget. De vil have bolden. Så det er vigtigt, at vi står kompakt helt oppe fra angriberne og ned til forsvaret. Så det er en svær kamp, der venter for os,” siger hun og uddyber om nøglen til sejr:

“Vi skal være gode til at give backup til hinanden, for de har nogle spillere, der er stærke til at udfordre i 1 mod 1-situationer. Så vi skal være der for hinanden og hjælpe hinanden. Og så skal vi først på bolden i duellerne og vinde andenboldene, så kampen kommer mere over på vores præmisser.”

Der er kick-off på Capelli Sport Stadion klokken 19.00, og billetter til kampen kan købes på via linket her.

Emma Færge er med i den trup, Cheftræner Søren Randa-Boldt og den øvrige trænerstab har udtaget til kampen.

Truppen til kampen i mod FC Nordsjælland fredag d. 29. april 2022:
1. Kaylan Marckese
2. Maria Uhre Nielsen
3. Julie Nowak
4. Selma Svendsen
5. Andrea Norheim
7. Kyra Carusa
8. Laura Guldbjerg Pedersen
9. Nicole Kozlova
10. Maddie Pokorny
11. Sarah Jankovska
13. Cecilie Fløe
14. Lauren Sajewich
15. Cilje Ostenfeld
16. Alberte Vingum Andersen
19. Signe Markvardsen
20. Cornelia Kramer
22. Isabella Obaze
44. Emma Færge

Capelli Sport