Færge før Kolding: “Skal vise hvor vi står”

21-årige Emma Færge er en af profilerne på HB Køges Kvindeligatophold, som er i gang med de sidste forberedelser frem mod forårspremieren mod Brøndby IF om et par uger. Og forsvarsspilleren ser tilbage på en god opstart. Både for holdet og personligt.

“Jeg synes, det har været en god opstart indtil videre. Der har været knald på. Vi har arbejdet meget på fysikken for at komme godt i form, så vi er klar til sæsonen. Jeg synes også at jeg selv står rigtig fint, så det har været en god opstart,” fortæller Færge.

Emma Færge har i HB Køges seneste to træningskampe scoret tre gange, og det er ikke noget som ellers har været hverdagskost for forsvarsspilleren.

“Det er altid dejligt at score. Det er noget man altid gerne vil, så det er kun dejligt, at jeg har fået sparket et par kasser ind. Jeg tror jeg har været lidt mere offensivt mindet i de sidste par kampe, og det har betydet at jeg er kommet lidt længere frem på banen, så det er dejligt”.

Lørdag eftermiddag pudser Færge og holdkammeraterne formen af i en træningskamp på udebane mod Kolding IF. Klubben som Emma Færge repræsenterede indtil hun i sommeren 2021 skiftede til HB Køges danske mestre. Og den kamp skal bruges til at bygge endnu mere oven på.

“Vi vil gerne vise, at vi er blevet meget bedre på bolden. Det er et hold, jeg kender ret godt, så selvfølgelig vil jeg gerne have en sejr med hjem, men vi skal egentlig bare ud og vise, hvor vi står, og få spillet en masse fodbold og så generelt bare arbejde videre med de ting, som vi har arbejdet med i opstarten,” slutter Emma Færge.

HB Køges trup til træningskampen mod Kolding IF

1. Kaylan Marckese

2. Maria Uhre

3. Julie Nowak

4. Selma Svendsen

5. Andrea Norheim

6. Kelly Fitzgerald

7. Kyra Carusa

9. Nicole Kozlova

11. Sarah Jankovska

13. Cecilie Fløe

14. Lauren Sajewich

15. Cilje Ostenfeld

16. Alberte Vingum Andersen

19. Signe Markvardsen

20. Cornelia Kramer

21. Viktoria Wik

22. Isabella Obaze

44. Emma Færge