Færge: “Vi kommer med fuld power”

Der er endnu engang vigtige point på spil, når de forsvarende danske mestre fra HB Køge i morgen gæster FC Nordsjælland. Med Fortunas 3-1-sejr over Brøndby lørdag eftermiddag har svanerne nemlig fået en god mulighed for igen at lægge afstand til Brøndby i tabellen. Noget, som HB Køge-truppen skal udnytte i morgen, fortæller forsvarsprofilen Emma Færge. 

“Mine forventninger til kampen i morgen er helt klart, at vi kommer med fuld power og alt hvad den kan trække. Fortuna har netop givet os en unik mulighed for at lægge lidt afstand til Brøndby igen. Det må og skal vi udnytte i morgen, hvis vi vil blive ved med at ligge på førstepladsen,” lyder det fra Emma Færge. 

Sidst HB Køge og FC Nordsjælland mødte hinanden var i sæsonåbneren, hvor HB Køge kunne fejre en velfortjent 3-1-sejr. Siden da har der været nogle bump på vejen med nederlaget til Brøndby og uafgjort mod Fortuna. Ifølge Emma Færge har dette dog kun givet truppen endnu mere blod på tanden.

“Kampene mod Brøndby og Fortuna kan vi naturligvis ikke være tilfredse med, det er der ingen tvivl om. Jeg føler dog, at det på en måde har vækket noget i os og kun har givet os endnu mere blod på tanden til at overkomme de næste udfordringer. Det synes jeg også, at vi fik bevist i Kolding-kampen, hvor vi kommer med en god energi og får scoret to mål,” fortæller Emma Færge og fortsætter om morgendagens modstander.

“FC Nordsjælland er et godt spillede hold – især på hjemmebane, hvor de til tider har givet os nogle problemer. Vi skal dog ud i morgen og vise, at vi også har bygget på i vores spil. Vi har i denne sæson manglet at score på vores chancer, men jeg føler, at vi fik taget hul på målbylden mod Kolding, så det satser jeg på, at vi også gør i morgen. Vi føler os i hvert fald klar og godt klædt på, og vi går naturligvis hundrede procent efter de tre point i morgen,” slutter Emma Færge.

Der er kick-off på ‘Right to dream park’ i Farum søndag d. 14. maj klokken 15.00

Capelli Sport