Færge, Vingum og Randa-Boldt hædret

Før årets sidste hjemmekamp for en uges tid siden blev Emma Færge, Alberte Vingum Andersen og Søren Randa-Boldt hædret for deres indsats i fodboldåret, der er gået.
Årets Spiller – Emma Færge
Titlen som Årets Spiller i HB Køge tilfaldt forsvarsspilleren Emma Færge, der året igennem har været en stor profil, og som i juni måned fik sin debut på Kvindelandsholdet.
“Jeg er utrolig glad for prisen. Jeg er rigtig stolt, og rigtig, rigtig glad,” lød det fra Færge, der er fast inventar på højrebacken, og som står bag næsten alle offensive dødbolde på holdet, hvilket har sikret hende en lang række assists i årets løb.
Årets Træner – Søren Randa-Boldt
Søren Randa-Boldt, cheftræner for HB Køges danske mestre, blev kåret som Årets Træner i klubben.
Kåringen kommer efter et år der bød på hele 21 sejre, to uafgjorte og blot et enkelt nederlag i årets 24 kampe i den bedste hjemlige fodboldrække.
“Selvfølgelig er det dejligt at få lidt anerkendelse for det arbejde, som vi går og laver her. Men prisen skal lige så meget gå til alle andre omkring teamet – der er ikke noget, der kun er mig her.”
“Alle omkring teamet leverer hver dag en kæmpe indsats, og det er også derfor, at vi kan blive ved med at levere de præstationer, som vi gør. Så den her pris går ud til hele teamet. Men jeg er altid glad for at vinde titler og pokaler – det er med til at holde en til ilden,” siger Søren Randa-Boldt.
Årets talent – Alberte Vingum Andersen
18-årige Alberte Vingum Andersen løb med titlen som Årets Talent i HB Køge.
“Det var ikke noget, jeg havde regnet med, men jeg er mega stolt og taknemmelig. Det er et dejligt skulderklap,” fortæller keeperen, der er fast inventar på det danske U19-landshold, og fortsætter:
“Det er en stor titel, og det giver helt sikkert et selvtillidsboost og nu skal jeg arbejde videre og vise, at jeg har fortjent titlen.”
“Der er jo mange man gerne vil sige tak til, og som har haft betydning for min udvikling. Der er alle her i klubben, men der er jo også folkene i mine tidligere klubber, der har været med til at få mig hen, hvor jeg er i dag. Og så er der selvfølgelig min familie, som støtter mig i tykt og tyndt. Og så selvfølgelig Claes (de Flon, keepertræner, red.), der skal have en ekstra tak.”
Alberte Vingum Andersen vogtede buret for HB Køge i søndagens 2-1-sejr på udebane mod Kolding i den forgangne weekend.
Capelli Sport