Fanzonen åbner igen til kampen mod Arsenal

Til HB Køges første gruppespilskamp i UEFA Womens Champions League på hjemmebane var der arrangeret en fanzone ude foran stadion. Det var en stor succes og den gentages derfor til hjemmekampen mellem HB Køge og Arsenal FC i samme turnering.

Fanzonen vil endnu en gang være at finde på forpladsen foran Capelli Sport Stadion. Her vil der være masser af gratis aktiviteter for folk i alle aldersgrupper, såsom fodbolddart, fodboldfartmåler, ‘Panna’-bane til fri afbenyttelse og mulighed for at blive malet i ansigtet med HB Køges farver. HB Køge udlodder i øvrigt præmier til dem der præsterer bedst på hhv. fartmåleren og fodbolddartskiven.

Her er der link til begivenheden på Facebook.

// Billetter til HB Køge – Arsenal //

Ny merchandise og udvidet fanzone.

Der vil være forsyninger fra Royal Unibrew, ligesom HB Køges faste medspiller ”Ronaldos” giver prøver på sine hofretter: Ristede pølser og flæskestegssandwich. Denne gang vil der også være mulighed for at sidde ned og nyde sin øl eller flæskestegssandwich, da fanzonen udvides med borde og bænke.

Derudover vil HB Køges “Fra Serie 2 til Europa”-trøje og det spritnye HB Køge halstørklæde også kunne erhverves i fanzonen til en meget skarp pris. Hvis du ikke har fået købt en billet til selve kampen vil det i merchandise-shoppen også være muligt at købe billetter i løssalg.

Fanzonen åbner allerede klokken 16:30, mere end to timer før kick-off. Så kom tidligt til Capelli Sport Stadion og få den fulde oplevelse af endnu en stor europæisk aften i Køge.

// Billetter til HB Køge – Arsenal //

Capelli Sport