Farvel til Laura Pedersen

HB Køge siger farvel til en helt central spiller til nytår, når Laura Pedersens kontrakt udløber. Laura Pedersen har med sin energi og ærgerrighed været med til at forvandle HB Køges bedste kvindelige fodboldhold fra ukendt oprykker til et tungt mesterhold.

”Med Laura som den naturlige leder og det defensive midtpunkt har vi vundet to mesterskaber. Hun har været med til at flytte overlæggeren i vores klub. Hun er typen, der ikke skåner sig selv. Hun stiller krav. Og fremfor alt vil hun vinde,” siger direktør Per Rud.

”Konkurrencen er blevet hårdere på vort hold, og det betyder, at vi ikke kan garantere Laura en plads i startopstillingen i fortsættelsen. Det har vi haft en ærlig snak om. I det lys har Laura besluttet, at hun gerne vil prøve noget nyt, og det har vi respekt for. Vi skylder Laura en stor tak for hendes indsats, og hun vil altid være velkommen i klubben.”

26-årige Laura Guldbjerg Pedersen er uddannet hos politiet og har for øjeblikket orlov fra sit job hos ordensmagten. Hun har en drøm om at prøve sig selv af i udlandet, men har endnu lukket en aftale.

Også angriberen Mollie Belisle stopper i HB Køge, når hendes kontrakt udløber ved årsskiftet.

”Mollie Belisle har været lidt ”klemt”, fordi Kyra Carusa har spillet med voldsom styrke og været skadesfri de seneste måneder. Da vi lavede aftalen med Mollie, var det, fordi meget talte for, at vi måske ville miste Kyra. Nu blev hun, og det er gået lidt ud over Mollie. Mollie er en dygtig fodboldspiller, og det vil hun helt sikkert vise i en ny klub i 2023,” siger Per Rud.

Capelli Sport