Fem spillere landsholdsudtaget: Vingum på A-landsholdet

HB Køge-keeper Alberte Vingum er blevet udtaget til det danske Kvindelandsholds forestående Nations League-opgør imod Tyskland og Island. Alberte var også udtaget til landsholdet en enkelt gang sidste år, hvor det dog ikke blev til debut. De to kampe spilles i henholdsvis Rostock fredag d. 1. december og i Viborg d. 5. december. Også de to tidligere HB Køge-spillere Isabella Obaze og Emma Færge er en del af landsholdstruppen.

Også HB Køges Daisy Cleverley skal afsted på landsholdstjeneste. Sammen med New Zealands landshold rejser hun efter weekendens Gjensidige Kvindeliga-opgør imod AGF til Bogota, hvor New Zealand møder Colombia i to testkampe.

Derudover er HB Køges forsvarsspiller Emma Veletanlic, der pt. er udlejet til Kolding IF, udtaget til det bosniske A-landsholds to forestående Nations League-kampe imod Slovenien og Hviderusland. Det er første gang Emma er udtaget for Bosnien. Tidligere har hun optrådt for de danske ungdomslandshold på U16-, U17- og U19-niveau.

På ungdomsniveau er HB Køge i den forestående landskampstermin repræsenteret ved Maja Hagemann og Emilie Luplau på U19-landsholdet, der u Spanien spiller testkampe mod hhv. Spanien og Schweiz d. 28. november og d. 1. december.

Stort tillykke med udtagelsen til alle fem spillere.