Fest & Auktion 2020 – lørdag den 31. oktober

En ny dato er nu på plads for Fest & Auktion 2020, der oprindeligt skulle have været afviklet i marts måned, men som måtte udskydes da landet lukkede ned på grund af COVID19-pandemien.

Fest & Auktion holdes i stedet lørdag den 31. oktober kl. 17.00 på Comwell Køge Strand, og setuppet bliver fuldstændig som vi kender det fra tidligere år – naturligvis inden for til de enhver tid gældende coronaregler.

“Vi måtte desværre aflyse Fest & Auktion med kort varsel i foråret, og er nu glade for at kunne offentliggøre datoen for hvornår vi i stedet kan invitere til årets fest i HB Køge og NETVÆRKET. Det bliver en fantastisk aften med lækker mad og underholdning i topklasse og naturligvis den store auktion, hvor auktionseffekter fra NETVÆRKET, kommer under hammeren. Alt sammen efter overvældende støtte fra NETVÆRKET og andre af HB Køges støtter udtaler HB Køges Brian Romme”.

Endeligt program og underholdning offentliggøres først senere, men tilmeld dig allerede nu via Engage og sæt X i kalenderne den 31. oktober.

Medlemmer af NETVÆRKET kan tilmelde sig for kr. 695,- pr. person (ex moms), hvor man kan inviter sin bedre halvdel, medarbejdere, kollegaer eller venner med til denne festlige aften. EuroPartner og NationalPartner kan tilmelde op til 2 personer uden beregning.

Har du spørgsmål til Fest & Auktion, så kontakt HB Køges Brian Romme via mail på romme@hbkoge.dk

Programmet lørdag den 31. oktober 2020:
Kl. 17.00 Velkommen hos Comwell Køge Strand
Kl. 17.20 Der bydes velkommen i festsalen
Kl. 17.30 Lækker buffet med kolde og lune retter.
Vine, øl og vand under middagen og efterfølgende serveres der kaffe.
Efter middagen er drikkevarer for egen regning.
Kl. 19.30 Underholdning (meldes ud senere)
Kl. 20.15 Auktion – del 1
Kl. 21.30 Underholdning (meldes ud senere)
Kl. 22.15 Auktion – del 2
Kl. 23.00 HB Køge Lotteriet – Vind én rejse
Kl. 23.30 God musik og dans
Kl. 01.30 Tak for i aften

Capelli Sport