shopping-bag 0
Items : 0
Subtotal : 0 kr.
View Cart Check Out

Fighteren Fitzgerald: Ugens sværeste kamp

Søndag eftermiddag var Kelly Fitzgerald igen på holdkortet og med fra start, da HB Køge spillede den tredje kamp på en uge. KoldingQ havde åbnet op for Fynske Bank Arena, og det blev en hårdt spillet kamp, hvor kvinderne akkurat vandt med 1-0 på mål af Maddie Pokorny. Holdet var mærket i den tredje kamp på syv dage, men formåede alligevel at holde fast og tage fra Jylland med alle tre point.

”Hver gang vi har en uge med tre kampe, er den sidste kamp altid en svær én – især mentalt, men også fysisk. Vi vidste, at KoldingQ ikke har haft en midtugekamp, så de skulle nok være mere friske end os og ville komme efter os. Det krævede, at vi var ekstremt klar mentalt”, siger Kelly Fitzgerald efter kampen og uddyber om opgøret.

”Det føles så godt at tage herfra med tre point, for det var helt ærlig talt den hårdeste kamp, vi har haft hele ugen. Den tredje kamp i ugen, udebanetur med bus og en svær bane. Jeg er så glad for at tage herfra med tre point – og det er alt, der betyder noget”.

I det samme opgør sidste år blev det kun til ét point i en kamp, der endte 3-3 takket et være et mål af Kyra Carusa i overtiden. Det havde holdet slet ikke glemt, hvorfor det vigtigste forud for opgøret var at kunne tage sejren med hjem. Og det havde holdet heldigvis succes med.

”Sidste år havde vi det svært ude mod KoldingQ, så vi vidste, at vi skulle være helt klar for at få tre point. Men det var også det vigtigste, vi tænkte på: At denne gang skulle det blive til tre point”.

Nu venter så en friweekend, inden ræset og kvalifikationskampene mod UEFA Womens Champions League for alvor tager form, hvilket Fitzgerald glæder sig meget til.

”Der har ikke været så meget mulighed for at slappe helt af med tre kampe på en uge. Derfor bliver det også så rart at have en friweekend i næste uge, så vi kan få hvilet vores kroppe og hoveder og så være klar til Champions League”, slutter Kelly Fitzgerald.