Fire HB Køge-spillere udtaget til U16 Future-landsholdet

Hele fire HB Køge-spillere er blevet udtaget til det danske U16 Future-landshold, der i de kommende dage spiller 4-nationersturnering på hjemmebane.
Jonathan Mørkedal Helsted, Alfred Gøthler, Adam Choukri og Victor Musse, der alle spiller på HB Køges U17, som netop har vundet U17 Divisionen, er med når Future-landsholdet tager imod Polen, Belgien og Sverige i løbet af den næste uges tid.

“Vi er glade for og stolte over at fire af vores drenge er blevet udtaget til de her kampe. Det er fuldt fortjent, for de har – ligesom resten af vores U17-hold – gjort det fortrinligt gennem hele sæsonen. Udtagelserne vidner om, at vi har et stærkt udviklingsmiljø her i klubben, som kun bliver bedre og bedre. Vi ønsker drengene stort held og lykke og krydser fingre for, at de får nogle positive oplevelser med hjem,” siger Direktør i HB Køge, Per Rud.

Med de fire udtagelser er HB Køge den klub i landet, der har flest spillere med på future-landsholdet.

Spillere som udtages til Future-landsholdet besidder evner, som gør dem interessante for DBU’s fremtidige landshold. Future-landsholdet er for spillere med et fodboldmæssigt stort potentiale, men som er kortere i deres biologiske udvikling end deres jævnaldrende.

Det danske U16 Future-landsholds forestående kampe:
Danmark – Polen // Onsdag d. 17. maj, 13.00 // Holbæk Sportsby
Danmark – Belgien // Fredag d. 19. maj, 17.00 // Holbæk Sportsby
Danmark – Sverige // Søndag d. 21. maj, 14.00 // Roskilde Idrætspark

 

Capelli Sport