Fire spillere siger farvel lørdag eftermiddag

Når HB Køge lørdag den 25. juli slutter sæsonen 2019/20 af med et lokalopgør mod Næstved, så betyder det samtidig et farvel til fire af spillerne i førsteholdstruppen.

Kampen er nemlig den sidste i HB Køge-trøjen for Christian Overby, Jean Claude Bozga, Lucas Rejnholdt Steen og anfører Martin Vingaard, der alle stopper i klubben når sæsonen er spillet til ende. Mens det er uafklaret hvor Overby, Bozga og Steen fortsætter deres karrierer, så ligger det fast at Martin Vingaard efter lørdagens kamp lægger støvlerne på hylden efter en flot karriere.

Også reservekeeper Pedro Silva stopper i klubben. Han er faktisk allerede ved udgangen af juni måned rejst hjem til Portugal, hvor han er skiftet til FC Vizela i den tredjebedste portugisiske række.

Christian Overby står noteret for 57 kampe og 1 enkelt scoring. Jean Claude Bozga har spillet 88 kampe og scoret seks gange, mens Martin Vingaard har spillet 34 kampe og scoret et mål for HB Køge. Lucas Rejnholdt Steen og Pedro Silva nåede ikke at få deres officielle debut.

Capelli Sport