Brøndby – HB Køge

Brøndby Women 1 - 0 HB Køge
15 aug 2020 - 14:00Brøndby Stadion

På endnu en varm sommerdag måtte HB Køge i kamp og sidste uges vilde 7-2-sejr skulle følges op med et slag på Vestegnen, hvor en af dansk kvindefodbolds største klubber ventede; Brøndbyernes IF. 

Langt størstedelen af kampen var det da også hjemmeholdet, der desværre udviste det største taktiske overskud. De blå/gule var mest på bolden og styrede store dele af slagets gang. HB Køges irske angriber og sidste weekends firemålsskytte Kyra Carusa måtte se sig nødt til at lave en stor mængde af defensivt arbejde, hvorfor hverken hende eller den nye angrebsmakker Makenzy Doniak kom frem til mange chancer i sidstnævntes debut for HB Køge. 

Derimod var der rigeligt at lave for en anden debutant i den anden ende af banen: Emily Boyd. Målmanden blev efterfølgende kåret til Spar Nord Køge Bugt Woman of the Match efter 90 minutter, hvor der blev rigeligt at se til. Målmanden viste flotte takter i sin første kamp for HB Køge med en dominerende indstilling i luftrummet. Kampens enlige mål faldt efter en omstilling, hvor værternes Pernille Larsen bankede bolden i målets venstreside – og helt uden for Boyds rækkevidde.

Brøndbyernes IF – HB Køge

HB Køges startopstilling:

Emily Boyd
Julie Nowak
Laura Guldbjerg Pedersen
Maria Uhre
Amanda My Madsen
Maddie Pokorny
Cecilie Buchberg
Lauren Sajewich
Lærke Niklasson
Kyra Carusa
Makenzy Doniak

Udskiftninger

Signe Anesen // Makenzy Doniak (69.)
Laura Juul ind // Amanda My Madsen ud (84.)
Rosa Horskjær ind // Lærke Niklasson (86.)

Tilskuertal