HB Køge – B.93

HB Køge 4 - 1 B.93
06 feb 2021 - 13:30Capelli Sport Stadion

Det var bidende råkoldt på Capelli Sport Stadion lørdag eftermiddag, da B.93 kom på besøg til en træningskamp mod Danmarks bedste fodboldhold. Gæsterne fra København fik da også hurtigt ørerne i maskinen og det var fra start tydeligt, at HB Køges tekniske og taktiske niveau var noget over de hvidklædte gæsters. 

Det kom første gang til syne, da Lærke Niklasson efter godt og vel et kvarters spil gjorde klar til et hjørnespark. Konsekvent og sikkert blev bolden sendt direkte til forreste område, hvor Stephanie Ribeiro dukkede op og snittede bolden videre med hovedet. Ved bagerste stolpe dukker Anna Mogensen op ved bagerste stolpe og sparker sikkert bolden i nettet. 1-0 og en cementering af det, der var tydeligt af alle: HB Køge styrede slagets gang.

Halvvejs igennem anden periode var det en ny opskrift, der ledte til samme resultat. Fra sin position som midtstopper sender Selma Svendsen en flot aflevering i banens længderetning. Bolden finder plads mellem gæsternes to midtstoppere, hvor Stephanie Ribeiro dukker op, holder modstanden væk og med en kølig førstegangsberøring sparker bolden forbi en fremadstormende keeper.

Få minutter senere blev det samme fremgangsmåde, der gav dagens tredje mål, da en udsøgt aflevering fra Maria Uhre blev timet perfekt med et fremadrettet løb fra Maddie Pokorny, der uden problemer samlede bolden op, drog afsted mod mål og resolut sendte kuglen i kassen

Med to minutter tilbage af anden periode var det igen Pokorny, der var på pletten og stod rigtig placeret på det rigtige tidspunkt. Carusa havde drevet bolden fra over højreflanken, hvorfra den blev sendt ind i feltet. Ribeiro og Fitzgerald skiftes til at sparke mål, men det blev Pokorny, der igen fik netmaskerne til at blafre. Ikke det smukkeste mål, men gæsterne kunne igen ikke måde modstå det masse HB Køge-pres.

Som et småt plaster på såret fik B.93 endelig scoret, da der resterede tyve minutter af kampen. En hurtig omstilling og først på en ripost. Mål og en ringe trøst efter en for gæsterne hård omgang.

HB Køge – B.93 // 4 – 1

1-0 // Anna Mogensen (15. min.)
2-0 // Stephanie Ribeiro (46. min.)
3-0 // Maddie Pokorny (54. min.)
4-0 // Maddie Pokorny (58. min.)
4-1